ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۷۶۴۶
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۶
معاون پارلمانی رییس جمهور خبر داد؛

انتخاب سیستان و بلوچستان به عنوان پایلوت توسعه شرق کشور

معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: سفر 13 مقام ارشد به سیستان و بلوچستان و توجه به قابلیت ها آینده خوبی را برای استان نوید می دهد
تدبیر24: منطقه سیستان و بلوچستان حجت الاسلام مجید انصاری با بیان این مطلب، افزود: دولت توسعه و پیشرفت شرق کشور را با محوریت قابلیت ها از سیستان و بلوچستان آغاز خواهد کرد.

وی بیان کرد: در دولت تدبیر و امید سیستان و بلوچستان پایلوت توسعه شرق کشور انتخاب شده است.

وی گفت: با جذب سرمایه های دولتی و خصوصی و همچنین حمایت مردم تا حد چشم گیری می توان به سوی توسعه گام برداشت.

این مسئول خاطرنشان کرد: توسعه بیشتر راه آهن و توجه به مسئله آب و کشاورزی نیاز مبرم و اساسی این منطقه است.

انصاری تصریح کرد: مشکلات ریز گردها در شمال استان نیز هرچه سریعتر باید برطرف شود تا شاهد رضایت مردم صبور سیستان باشیم.

وی در ادامه اظهار داشت: استفاده از قابلیت های بندر چابهار تا حد قابل توجهی به اقتصاد کشور کمک می کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ابراز داشت: دولت در برنامه دارد تا هرچه سریعتر بستر اشتغال جوانان متخصص و توانای این استان را فراهم کند.

وی ادامه داد: دولت به عنوان خدمتگذار مردم بدون همراهی و پشتیبانی علمی نمی‌تواند کارهای مهم انجام دهد.

معاون پارلمانی رییس جمهور افزود: برای پیشرفت کشور باید اساتید، بزرگان علم و فن و دانشجویان در همه عرصه‌های فعالیت خود نشاط و سرزندگی داشته باشند و این امر لازمه دانشگاه است.

انصاری افزود: دولت بر اساس برنامه توسعه متوازن، موضوع تقویت حوزه تولید علم و دانشگاه را یکی از اولویت‌های اصلی خود می‌داند.

وی گفت: مساله نهضت نرم‌افزاری و سرمایه‌گذاری در حوزه تحقیق، پژوهش و فناوری و ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت و همچنین تبدیل دانش و فناوری به صنعت یکی از سیاست‌های کلی است که در سند جامع عالی کشور نیز طراحی شده و مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز قرار دارد.

معاون رییس جمهور خاطرنسان کرد: این موضوع در دولت تدبیر و امید در اولویت جدی قرار گرفته و دولت در این حوزه از هیچ نیازی فروگذار نخواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: