ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۷۸۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۵
گفت و گوی خواندنی سایت گفت و گو با نماینده پیشین

نمایندگان مخالف با اتهام زنی ملت ایران را محاکمه می کنند

داریوش قنبری
برخی نمایندگان با اتهام زدن به وزرای پیشنهادی کابینه یازدهم به دنبال انتقام گیری از ملت هستند. نماینده سابق مجلس گفت: نمایندگان مخالف در واقع مخالفان روحانی هستند که در انتخابات شکست خورده اند و در هنگام رای اعتماد گرفتن به محاکمه ملت ایران به دلیل رای دادن به روحانی پرداخته اند، این نمایندگان از رای مردم خشمگین هستند و به این شیوه خشم وناراحتی خود را نشان می دهند.
داریوش قنبری نماینده سابق مجلس در گفتوگو با خبرنگار گفتوگو نیوز اظهار داشت: صحبت های برخی از نمایندگان فراتر از مخالفت است و به اتهام زنی و محاکمه وزرا پیشنهادی پرداخته اند.
این نماینده سابق مجلس با اشاره به این که نمایندگان نمی توانند به مردم اعتراض کنند که چرا به روحانی رای داده اند؟،افزود:اکثر نمایندگان مخالف به جز واژه ای تحت عنوان فتنه حرف دیگری نداشتند و می خواهند با اتهام زنی کابینه یازدهم را به فتنه گری متهم کنند.
قنبری در همین راستا ادامه داد: این نمایندگان که به راحتی مخالفان خود را بی هیچ دلیل منطقی فتنه گر معرفی می کنند، با اتهام زدن به منتخبان ریس جمهوری خود عامل فتنه انگیزی شده¬اند.
وی با اشاره به اینکه مردم به عملکرد دولت جدید امید بسته اند ، گفت:امید است که نمایندگان تنها برنامه های وزرای پیشنهادی را به چالش بکشند و دیدگاه ها را مورد نقد قرار دهند و نه اینکه به دلیل اینکه وزرا از طیف مخالف این نمایندگان هستند به محاکمه و انتقام کشی از آنان بپردازند.
به گفته این نماینده سابق مجلس، نمایندگان مخالف انتظار داشتند که روحانی وزرا خود را از همفکران آنان انتخاب کند و کابینه را بر اساس سلایق آنان بچیند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
کاظم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۴
0
0
چناب قنبری خوشبحال شماکه درمجلس نیستیدکه مارک انتقامگیری ازملت بشمابزنند.راستی چرادرمجلس نیستید؟ضمنابفرمایید ادعای معاون اول که ازطرف وزارت اطلاعات تکذیب شدانتقام ازکی بود؟
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of)
من یه ایلامی هستم دکتر قنبری در مجلس نیستن چون دو سال پیش 30 هزار ارای تقلبی چاپ شده بود به همین خاطر انتخابات باطل شد تو میان دوره هم رد صلاحیت شدند اقای قنبری بدون تبلیغات رای هاش از سایرین خیلی بیشتره
عباس عسکرزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
0
1
قنبری بازی را باختی نماینده حق اعتراض دارد و طرف مقابل حق دفاع و قاضی که نماینده است باید خدائی قضاوت کند و دیدیم که الله وکیلی خدائی قضاوت کردن ملت شاد شد محکوم نشد دیدم تمام مردم چه از رادیو چه از تلویزون پیگری کردن و به این نمایندگان افتخار
نظر شما: