ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۸۲۳۹
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۸

استقلال رسما خواهان جذب حدادي فر شد

باشگاه استقلال با ارسال نامه به باشگاه ذوب آهن منتظري همکاري اين باشگاه براي جذب قاسم حدادي فر است.
تدبیر24: باشگاه استقلال در چند روز گذشته مذاکرات زيادي را با باشگاه‌هاي ذوب‌آهن و چند تيم ديگر ليگ برتري انجام داد تا بازيکنان مد نظر خود را براي ليگ قهرمانان آسيا جذب کند.

از همين‌رو استقلالي‌ها با قاسم حدادي‌فر نيز از طريق باشگاه ذوب‌آهن مذاکره کردند که قرار است سعيد آذري و مسوولان تيم اصفهاني به استقلالي‌ها جواب بدهند.

علي فتح‌الله‌زاده با تاييد اين خبر گفت: ما دوست داريم قاسم حدادي‌فر را به خدمت بگيريم، ولي ذوب‌آهني‌ها بايد به ما رضايتنامه اين بازيکن را بدهند تا بتوانيم او را جذب کنيم. اميدواريم که اين اتفاق بيفتد.

وي همچنين درخصوص شايعاتي که پيرامون حضور ادينهو در استقلال مطرح مي‌شود، گفت: کادر فني چيزي در اين مورد به ما نگفته است اما اگر هم اين بازيکن را بخواهيم قطعا براي امسال نخواهد بود و شايد سال بعد او را به خدمت بگيريم.

در صورتي که استقلالي ها بخواهند ادينهو را به خدمت بگيرند بايد نام يک بازيکن خارجي اين تيم را از فهرست خارج کنند زيرا سهميه 3 بازيکن خارجي اين تيم در آسيا پر شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: