ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۸۲۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۹

آخوندی گزینه اول همه بود

رئیس جمهور منتخب برای انتخاب وزیر‌راه‌شهرسازی در ابتدای كار با انجمن‌های صنفی مشورت كرد كه گزینه اول همگی آن‌ها متفق القول دکتر آخوندی بود.

رئیس جمهور منتخب برای انتخاب وزیر‌راه‌شهرسازی در ابتدای كار با انجمن‌های صنفی مشورت كرد كه گزینه اول همگی آن‌ها متفق القول دکتر آخوندی بود.

محمد مزینانی عضو هیات مدیره جامع مهندسان شهرسازی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: اولین انتخاب وزیر پیشنهادی بدون استثنا چه در میان دانشگاهیان و چه انجمن‌های صنفی عباس آخوندی بود، بنده دراین خصوص با تمام روسا صحبت کرده‌ام و تمامی متفق القول گزینه انتخابی‌شان گزینه اعلام شده بود.
عضو هیات مدیره جامع مهندسان با اشاره به شایستگی آخوندی افزود: سوابق درخشان در 4 سال وزارت و هم چنین نگاه اقتصادی وی به مسایل علاوه بر نگاه مهندسی اصلح بودن ایشان را برای وزارت راه و شهرسازی تایید می کند.

وی تصریح کرد: روحانی رئیس‌جمهور با انتخاب فردی از قلب انجمن‌های تخصصی راه، برای این گروه احترام قایل شد که امیدوار هستیم این رویه ادامه‌دار باشد.

مزینانی در ادامه سخنان خود یکی از چالش‌های اصلی موجود در راه و شهرسازی را مسکن مهر دانست و اظهار داشت: مسکن مهر بدون رعایت ضوابط شهرسازی و زیرساخت‌های شهری ساخته شده است که در این زمینه می‌توان دو راهکار ارایه داد كه یكی حذف کلی این پروژه و دیگری تامین اعتبار مالی از طریق مجلس است.

وی تصریح کرد: مسکن مهر زیرساخت شهری قوی ندارد و برای از میان برداشتن این مشکل نیاز یه یک اعتبار مالی، ملی است.

مزینانی با اشاره به مسکوت ماندن طرح جامع شهرسازی در مجلس افزود: کمیسیون عمران برای اجرایی شدن این طرح باید فعالیت‌های ویژه‌ای انجام شود.

وی ادامه داد: نگاه ملی در وزارت‌خانه به مسکن و شهرسازی وجود دارد در صورتی که نمایندگان مجلس به صورت اجرایی نگاه می‌کنند ما باید حوزه اجرایی را از وزارت خانه به شهرداری واگذار کنیم و وزارتخانه نظاره‌گر و برنامه‌ریز مدیریتی شهرسازی به صورت ملی باشد.

عضو هیات مدیره جامع مهندسان شهرسازی ایران با ذکر راهکارهای پیشنهادی خود برای حل مشكلات این حوزه افزود: همکاری با دانشگاه‌ها و انجمن‌های صنفی می‌تواند بسیار مثمر ثمر باشد، همچنین با تفکیک وزارت شهرسازی و راه می‌توان خسارتی را که این دو حوزه به خصوص شهرسازی به دلیل بها دادن بیشتر به راه در چند سال اخیر متحمل شده است جبران شود.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: