ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۸۳۸۳
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۹
گزارش از وین

سخنگوی اشتون: فضای حاکم بر مذاکرات خوب بود

مایکل مان گفت که کسی انتظار رسیدن به نتیجه در این دور از مذاکرات را ندارد.
تدبیر24: به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌ای اعزامی به وین، سخنگوی کاترین اشتون پس از نشست صبح مذاکرات ایران و 1+5 در جمع خبرنگاران حاضر شد، اما به عمده سوالات آنها با این پاسخ که جزییاتی در دست ندارم پاسخ داد.
وی در عین حال فضای حاکم بر مذاکرات را خوب و رو به جلو توصیف کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: