ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۸۶۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۳
بازگشت وزیر خارجه به انرژی اتمی

صالحی معاون رئیس جمهور شد

علی‌اکبر صالحی در حکمی از سوی حسن روحانی به عنوان معاون رییس جمهوری و رییس سازمان انرژی اتمی منصوب شد.

تدبیر24 : علی‌اکبر صالحی در حکمی از سوی حجت الاسلام دکتر حسن روحانی به عنوان معاون رییس جمهوری و رییس سازمان انرژی اتمی منصوب شد.

علی‌اکبر صالحی قبل از سکانداری وزارت امور خارجه در دولت دهم، ریاست سازمان انرژی اتمی را برعهده داشت.

صالحی انتصابش به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی و جایگزین فریدون عباسی را تأیید کرد و گفت که حدو نیم ساعت پیش از طریق محمدرضا صادق مشاور روحانی از این حکم مطلع شدم.

وی ابراز امیدواری کرد که با دعای خیر مردم بتواند در این سمت موفق و اثرگذار باشد و گفت:‌ هر جایی که بتوانیم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمت کنیم را عبادت تلقی می‌کنیم و امیدواریم خداوند توفیق دهد تا بتوانم این مسئولیت سنگین را به نحو احسن و در جهت منافع ملی به پیش ببرم.

صالحی با اشاره به حضورش در سازمان انرژی اتمی به عنوان رئیس این سازمان قبل از انتصاب به عنوان وزیر خارجه، خاطرنشان کرد: توانستیم غنی‌سازی 20 درصد را از زیر صفر شروع کرده و با طراحی تجهیزات به سرانجام برسانیم.

وی ادامه داد: ما به همت جوانان این مرز و بوم و با یاری خدا و دعای خیر مردم توانستیم ظرف 2 سال این سوخت را در داخل تولید کنیم و این جزو افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است.

صالحی محور کار سازمان انرژی اتمی را ساخت نیروگاه‌های تجاری به منظور تولید برق و رآکتورهای تحقیقاتی برای تولید رادیوداروها بیان کرد و افزود: فعالیت‌های این سازمان کاملا صلح‌آمیز و در جهت منافع مردم ایران است.

وزیر امور خارجه سابق اظهار داشت: امیدواریم با یاری خدا رویه‌ای که سازمان انرژی اتمی تا به امروز در پیش گرفته و اقداماتی که روسای قبلی سازمان در قبل و بعد از انقلاب زحمت کشیدند را ادامه دهیم و بر دستاوردهای سازمان بیفزاییم.

صالحی برای فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی نیز آرزوی موفقیت کرد و گفت:‌ ایشان به سهم خود تلاش کرد تا به دستاوردهای سازمان انرژی اتمی بیفزاید و من به عنوان یک هموطن، از ایشان قدردانی می‌کنم.

صالحی دارای دکترای مهندسی هسته‌ای از آمریکا تاکنون به عنوان رئیس دانشگاه صنعتی شریف، معاون آموزشی وزارت فرهنگ و آموزش عالی، رئیس دانشگاه بین‌المللی اسلامی، نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد آژانس اتمی در وین، معاون دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی در جده، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی و وزیر امور خارجه فعالیت کرده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
آزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
0
0
مبارکه.
با آرزوی موفقیت برای ایشان و خلاصی کشور و مردم گرفتار ایران از مشکلات گذشته
نظر شما: