تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۱۸۹۹۳
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۱
مشاور وزیر ارتباطات:

حجم مبادلات اقتصادی ایران و ترکیه ۳۵ میلیارد دلار می‌شود

در آینده نزدیک، بیست و چهارمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و ترکیه، در تهران برگزار می‌شود.
به گزارش تدبیر24 به نقل از تسنیم به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهدی محتشمی مشاور وزیر ارتباطات در امور بین‌الملل، با بیان این مطلب افزود: جهت پیگیری نتایج سفر اخیر هیات ترکیه به ایران به ویژه ترسیم نقشه راه روابط، در آینده‌ای نزدیک، بیست و چهارمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور در تهران برگزار خواهد شد.
مشاور وزیر ارتباطات با اشاره به این که چنین کمیسیونی می‌تواند موانع و مشکلات گذشته بر سر راه مناسبات را برطرف کند، افزود: در عین حال می‌تواند راهی برای بررسی تعیین مسیر همکاری اقتصادی، فرهنگی و بازرگانی دو کشور در آینده باشد.
وی با تاکید بر عزم مسوولان ارشد دو کشور بر افزایش تعاملات فی‌مابین خاطر نشان کرد: در این خصوص، هدف‌گذاری برای افزایش حجم مبادلات تا 35 میلیارد دلار تا سال 2015 شده است.
او با اشاره به عزم وزارت ارتباطات در زمینه توسعه مناسبات و تحقق اهداف دولت تدبیر و امید گفت: مسوولیت سنگینی بر دوش وزارت گذاشته شده است اما می‌تواند زمینه‌ساز همکاری در کلیه سطوح به خصوص وظایف تخصصی ما شود. همان‌طور که در سفر اخیر مقامات ترک به ایران توسعه همکاری‌های دوجانبه و تخصصی، مطرح و قرار شد از امکانات مشترک بهره‌برداری بیشتری صورت گیرد.
مشاور وزیر ارتباطات از بهار 93 به عنوان زمان برگزاری کمیسیون مشترک یاد کرد و گفت: قطعاً این اجلاس، پیش از سفر دکتر روحانی به ترکیه خواهد بود، تا هم چارچوب مسایل و روابط در قالب کمیسیون بررسی شود و هم پیش‌بینی‌های لازم مربوط به سفر آقای رئیس جمهور انجام گیرد.
وی خاطر نشان کرد: سند مشترک همکاری‌های دو جانبه که به امضای روسای کمیسیون دو کشور خواهد رسید و دورنمای آتی روابط فی‌مابین را در کلیه سطوح اقتصادی، فرهنگی و بازرگانی ترسیم خواهد کرد.
او با اشاره به دستاوردهای سفر هیات ترک به ایران و امضای چندین سند همکاری، گفت: تأثیرات اینگونه تصمیمات را باید در چارچوب زمانی میان مدت و بلند مدت دید.
وی افزود: امضای سند همکاری‌های راهبردی بین دو کشور نشان می‌دهد ایران و ترکیه در آینده می‌توانند در کلیه سطوح مناسبات نزدیکتری را با یکدیگر داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: