ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۹۱۸۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶

علت عدم حضور خاتمی در راهپیمایی 22بهمن

دلیل این رفتارها محدود بودن فضای لازم است.
تدبیر24: نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی که برخی رسانه ها در راهپیمایی 22 بهمن سال جاری شروع به موضع گیری ها و انتشار برخی حرف و حدیث هایی کردند، مانع حضور یافتن افرادی همچون سید محمد خاتمی در راهپیمایی شدند.

 نصرالله ترابی عصر دوشنبه در نشست آینده اصلاح طلبی، مطبوعات و اصلاحات که حزب اسلامی کار آن را برگزار کرد، در پاسخ به این پرسش که چرا سید محمد خاتمی به رغم اعلام قبلی در راهپیمایی 22 بهمن 92 حاضر نشد، اظهارداشت: موضع گیری های برخی رسانه ها جای تاسف دارد که چرا به سمتی می رویم که حضور در بزرگداشت 22 بهمن برای افرادی که سفیران انقلاب در داخل کشور هستند میسر نیست.

وی ادامه داد: دلیل این رفتارها محدود بودن فضای لازم است.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در ادامه به تبیین موضوع اصلاحات و اصلاح طلبی پرداخت و گفت: ابزارهای رشد اصلاحات در جامعه امروز احزاب، رسانه ها و تشکل های مدنی هستند و اگر تشکل های مدنی فعال تر شوند، از درون آن ها احزاب قوی پدید می آیند و راه صحیح مدنی هم در این موضوع است.

وی با انتقاد از دولت قبل در خصوص برخورد آن با احزاب گفت: دولت قبل تصور می کرد احزاب چیز اضافی هستند و این در صورتی بود که تجربه نشان داده که حزب در تمام دنیا از جایگاه بالایی برخوردار است.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: وجود حزب باعث می شود تا مردم در قدرت مشارکت یابند و نظارت مردم بر مردم از این طریق انجام پذیر است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: