آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۹۱۹۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۵
سفر روحانی به هرمزگان

سفر به استان‌های کشور را جزو وظایف دولت می‌دانیم

وی سفر به مناطق مختلف کشور و دیدار با مردم را جز وظایف دولت دانست و افزود: این سفرها فرصت مغتنمی برای اعضای دولت است تا از نزدیک با سخنان، مطالبات و خواسته های مردم سراسر کشور آشنا شوند
تدبیر24: حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز سه شنبه که برای سفری سه روزه به هرمزگان سفر کرده است، در بدو ورود به فرودگاه بین المللی بندرعباس در جمع خبرنگاران، افزود: چهار استان هرمزگان، خوزستان، بوشهر و سیستان و بلوچستان که در کنار خلیج فارس و دریای عمان قرار دارند، بسیار حایز اهمیت هستند، چون دروازه ورود کشور به جهان و آب های آزاد محسوب می شوند.

رییس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه برای دولت افتخار است که چند روزی مهمان مردم خوب و مهمان نواز استان هرمزگان است، اظهار داشت: سفر دولت به استان های مختلف کشور در فرصت های مختلف ادامه می یابد.

وی سفر به مناطق مختلف کشور و دیدار با مردم را جز وظایف دولت دانست و افزود: این سفرها فرصت مغتنمی برای اعضای دولت است تا از نزدیک با سخنان، مطالبات و خواسته های مردم سراسر کشور آشنا شوند و بتوانند برنامه واقعی تری را برای سراسر کشور تهیه و اجرا کنند.

وی به ویژگی های مهم استان هرمزگان اشاره کرد و گفت: این استان ویژگی های خاصی از نظر حمل و نقل، بنادربسیار مجهز و میزان بالای حمل کالا و صادرات و واردات دارد.

روحانی اظهار داشت: در این سفر با مردم شریف خوب ،خونگرم و مقاوم دیدار می کنیم، مردمی که دربرابر استعمارگران ایستاده اند و ما امروز به سرزمین و کشوری آزاد و مستقل و زندگی در آن افتخار می کنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
1
0
مگر سفرهای استانی بد نبود؟
دارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
0
1
امیدوارم ثبت کنید. امروز برای بسیاری از مردم بندرعباس بد گذشت . همسرم که برای ویزیت پزشک رفته بود ، پشت دربهای بسته ی بیمارستان خاتم الانبیا بندر تا ظهر ماند . حتی پزشکان این بیمارستان نظامی ، به علت بستن مسیرتوسط نیروی انتظامی نتوانستند به بیمارستان برسند . آیا این خواست آقای روحانی است ؟
اسکله ی شهید رجایی از ساعت 1 ظهر امروز تا فردا صبح تعطیل شده !!! آیا این خسارت بزرگ اقتصادی ، خواست آقای روحانی است ؟
اشتباه نکنید من اصلاح طلب دو آتشه هستم ولی اینگونه استقبال را نه مردمی میدانم و نه خداپسند . خیلی چیزها را ننوشتم .
نظر شما: