ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۹۶۲۵
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۷

استفاده نادرست از فضای مجازی زندگی جوانان را از واقعیت دور می‌کند

استاندار البرز گفت: استفاده نادرست از فضای مجازی جوانان را از واقعیت‌های زندگی دور و آسیب‌های اجتماعی بسیاری ایجاد می‌کند.
تدبیر24: به گزارش ایسنا،سیدطاهر طاهری، امروز(پنج اسفند)، در جمع افسران جنگ نرم به تبیین رویکرد دولت‌ها در حفظ امنیت فضای سایبری پرداخت و اظهار کرد: امروزه تغییرات سریع اجتماعی در دنیا گریزناپذیر است و ورود فنآوری‌های نوین به عرصه‌های ارتباطی این تغییرات را سریع‌تر می‌کند.
 
وی افزود: ورود فضاهای مجازی به زندگی از جمله تغییرات صورت گرفته است که در صورت عدم آگاهی مردم از مخاطرات این فضاها می‌تواند آثار مخرب جبران‌ناپذیری را به همراه داشته باشد.
 
این مقام مسئول در ادامه به تأثیر فضای مجازی در زندگی جوانان اشاره کرد و گفت: جوانان روزانه بیشترین ساعت زندگی خود را در فضای مجازی سپری می‌کنند که این امر موجب جدایی آنان از واقعیت‌های زندگی می‌شود.
 
طاهری تصریح کرد: این فضا زندگی اجتماعی جوانان به به خصوص دختران را به شدت مورد تهدید قرار می‌دهد چرا که در این فضا افراد می‌توانند به راحتی از محدودیت‌ها عبور کنند و از واقعیت‌ها دور شوند.
 
استاندار البرز اظهار کرد: علاوه بر خطرات اجتماعی حضور بیش از حد جوانان در فضای مجازی آنان را از فعالیت‌های زندگی باز می‌دارد که این مهم در سطح کلان می‌تواند به کاهش سطح شاخص‌های اقتصادی بینجامد.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود از پیشرفت‌های تکنولوژی فناوری اطلاعات سخن به میان آورد و اظهار کرد: سرعت پیشرفت در حوزه علوم کامپیوتر منجر به کاهش پردازش و انتقال اطلاعات شده است به عنوان مثال در سال 1993 میلادی حدود 50 وب سایت در جهان وجود داشت اما پس از گذشت هشت سال این رقم به بیش از 5 میلیون وب سایت رسید.
 
طاهری همچنین به تشریح میزان کاربران اینترنتی در ایران پرداخت و گفت: ایران در سال 2009 رتبه یازدهم جهانی را در این حوزه به دست آورده است و مطابق آمارهای داخلی در حال حاضر تعداد کاربران ایرانی اینترنت 60 درصد جمعیت کشور را شامل می‌شود که این آمار دو برابر میانگین جهانی است.
 
این مقام مسئول در پایان گفت: امروز فضای سایبری با پوشش 30 درصدی جمعیت کره زمین توانسته تأثیرات عمیقی در حوزه‌های مختلف ایجاد کند و اگر این روند تا درگیر کردن تمام جمعیت زمین ادامه پیدا کند معلوم نیست زندگی انسان چه تغییری می‌کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: