ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۹۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۸
ديدار دبير كل مجمع جهاني اديان براي صلح با آیت اللّه هاشمی

هیچ دینی دعوت به جنگ نمی کند

ويليام وندلي در این دیدار با ستايش از نقش آيت الله هاشمي رفسنجاني براي ايجاد و گسترش صلح و آرامش، گفت: اگر تلاش‌هاي شما نبود شايد تاكنون شاهد جنگ ايران و عراق در منطقه بوديم

تدبیر24: آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در ديدار دبير كل مجمع جهاني اديان براي صلح ضمن تاکید بر اینکه "هيچ ديني در ابتدا دعوت به جنگ نمي‌كند"، گفت: بشریت نیازمند توجه به توصيه‌ها و تلاش‌هاي حضرت محمد(ص) و حضرت مسيح(ع) است.

 رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ديدار دكتر ويليام وندلي، دبير كل مجمع جهاني اديان براي صلح، تلاش براي پايان دادن نزاع ملت‌ها و ايجاد و گسترش صلح را ارزشمند خواند و گفت: در جهاني كه عده‌اي با اهداف مادي براي جنگ افروزي و كشتار انسانها مي‌كوشند، تلاش افراد و سازمان‌هايي براي تعميق و نهادينه كردن صلح، بسيار معنادار و ستودني است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی در ادامه با تاكيد بر اين جمله كه «هيچ ديني ابتدائاً دعوت به جنگ نمي‌كند»، توصيه‌ها و تلاش‌هاي پيامبران بزرگ بشريت مانند حضرت محمد(ص) و حضرت مسيح(ع) را براي بشريت امروز ضروري دانست كه از زمان خلقت آدم تا كنون هميشه عده‌اي برنامه‌ريزي مي‌كنند كه چگونه ديگران را بكشند.
ايشان با اشاره به آيات متعدد قرآن كريم كه بر صلح تأكيد مي‌نمايد، گفت: متأسفانه تاريخ پيروان اديان سرشار از جنگ‌هاست و تأسف بيشتر زماني است كه مي‌بينيم در يك دين، پيروان مذاهب، ديگران را با هدف انجام كار ثواب مي‌كشند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني افزود: در زمانه‌اي كه اخبار كشت و كشتار انسانها سرتيتر خبرهاست، تلاش براي خاموش كردن شعله‌هاي جنگ و دميدن روحيه صلح خواهي، كاري ارزشمند است.
آقاي دكتر ويليام وندلي نيز ضمن ارائه گزارش از برنامه‌هاي مجمع جهاني اديان براي صلح، گفت: شوراي اديان كشورها هر پنج سال گرد هم مي‌آيند و 60 نفر را به عنوان شوراي جهاني اديان تعيين مي‌كنند.
دبير كل مجمع جهاني اديان براي صلح افزود: از كشورهاي اسلامي، خصوصاً ايران هم شخصيت‌هايي عضو شوراي اديان هستند.
وي تلاش براي پايان دادن به جنگ ده ساله فرقه‌هاي ديني در سيرالئون را نمونه‌اي از دستاوردهاي كارهاي مجمع جهاني اديان دانست و گفت: علاوه بر اين، براي مبارزه با بيماري‌ها و فقر در بعضي از كشورها هم وارد عمل شديم و به كمك مساجد و كليساها به ياري مردم رفتيم.
آقاي دكتر ويليام وندلي با ستايش از نقش آيت الله هاشمي رفسنجاني براي ايجاد و گسترش صلح و ثبات و آرامش، گفت: اگر تلاش‌هاي شما نبود شايد تاكنون شاهد جنگ ايران و عراق در منطقه بوديم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: