ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۹۹۷۰
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۸

سقوط موتورسوار به عمق چاه

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از سقوط یک موتورسیکلت‌سوار به داخل چاه فاضلابی در خیابان شوش خبر داد.
تدبیر24: سید جلال ملکی در این باره گفت: با اعلام یک مورد حادثه سقوط در گودال در ساعت 22:36 شب گذشته، آتش‌نشانان ایستگاه‌های 91 و گروه نجات یک به محل حادثه واقع در خیابان شوش، خیابان تختی اعزام شدند.

وی افزود: پس از حضور آتش‌نشانان در محل مشخص شد که یک موتورسیکلت با دو سرنشین هنگام حرکت در خیابان، ناگهان با گودالی به عمق 10 متر روبرو شده و یکی از سرنشینان آن به داخل گودال سقوط کرده و سرنشین دیگر به روی تپه‌های خاکی اطراف افتاده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به عملیات آتش‌نشانان برای خارج کردن این جوان 25 ساله از عمق چاه، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در انتهای این گودال، مقادیری میلگرد و ... وجود داشت، این جوان به شدت مصدوم شده و به بیمارستان انتقال داده شد.

ملکی به پیمانکاران توصیه کرد: حتما از علائم هشداردهنده در کنار گودال‌ها و ... استفاده کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: