ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۰۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹
فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی:

آلرژی‌زا های عید

فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: گردو، فندق، بادام، پسته و بادام زمینی می‌تواند به عنوان یک ماده آلرژن در فرد آلرژی ایجاد کند حتی بادام زمینی می‌تواند در افراد حساس، به شوک آنافیلاکسی بینجامد.
تدبیر24: مریم محلوجی راد در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: آجیل‌ها یک دسته مهم از 6 گروه مواد غذایی هستند اما جزو آلرژن‌های غذایی شایع نیز محسوب می‌شوند.
 
فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: حساسیت به آجیل از کودکی آغاز می‌شود و سال‌ها ادامه پیدا می‌کند.
 
محلوجی راد تصریح کرد: گردو، فندق، بادام، پسته و بادام زمینی می‌تواند به عنوان یک ماده آلرژن در فرد آلرژی ایجاد کند حتی بادام زمینی می‌تواند در افرادی که حساسیت به این ماده داشته باشند به شوک آنافیلاکسی بینجامد.
 
وی علائم را به صورت پوستی شامل کهیر و اگزما دانست و گفت: به طور ناشایع‌تر ممکن است علائم تنفسی مثل خس‌خس سینه، تنگی‌نفس و آبریزش بینی نیز به دلیل مصرف آجیل‌ در افراد حساس دیده شود؛ علائم گوارشی چون دل‌درد، دل پیچه، اسهال و استفراغ نیز ممکن است، رخ دهد.
 
فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی خاطرنشان کرد: آلرژی غذایی درمان قطعی ندارد و تنها راه کنترل آن پرهیز از ماده آلرژن‌زاست.
 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: