ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۰۰۴۸
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸

حضور برندهای ایرانی در جشنواره فجر

دبیر سومین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر با بیان اینکه امسال به جای سالن مصلای تهران، فضای تالار وحدت در اختیار جشنواره بین‌المللی لباس فجر قرار گرفته است گفت: برندهای مطرح ایرانی محصولات مختلف خود را در این جشنواره ارائه کردند.

تدبیر24: حمیدرضا یوسفی که در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره مد و لباس فجر سخن می‌گفت اظهار کرد: قانون ساماندهی مد و لباس در سال 1385 تصویب شد و مجلس شورای اسلامی تا سال 1389 بخش تحقیقات و نحوه اجرایی کردن قانون آن را در دستور کار خود قرار داد.

مسوول بخش فروش جشنواره مد و لباس فجر افزود: در تیرماه سال 1389 زمانی که شاه‌آبادی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود، این طرح اجرایی شد و با هماهنگی‌های لازم اتحادیه‌های پوشاک کشور در جریان تصمیمات اتخاذ شده قرار گرفتند. از همان سال تاکنون 7 مراسم چشمگیر قابل قبول توسط بخش خصوصی برگزار شد که در سال‌های اخیر این مراسم در جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر که با شرکت تمامی بخش‌های مد و لباس برگزار می‌شود خلاصه شد.

دبیر سومین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر همچنین بیان کرد: در این دوره جشنواره قرار بود مصلا را برای برگزاری این جشنواره به ما بدهند تا در 700 غرفه همه کسانی که می‌خواستند در این جشنواره حضور داشته باشند شرکت کنند، ولی در دقیقه 90 متوجه شدیم که نمی‌توانیم آنجا باشیم، اما اکنون نیز کلیه فضاهای تالار وحدت در اختیار ما قرار دارد. ما با حداکثر امکان فضا به سومین جشنواره مد و لباس فجر ورود کردیم.

یوسفی اضافه کرد: اکنون در بخش فروش 100 غرفه داریم و 400 نفر از تولیدکنندگان بخش فروش ما نتوانستند در این جشنواره شرکت کنند، ولی برندهای مطرح ایرانی در صنف‌های لباس در این جشنواره حضور دارند که در زمینه لباس اجتماع مجلسی برای خانم‌ها،‌ کت و شلوار و پیراهن برای آقایان لباس کودک و حجاب برتر و پوشش سر محصولاتشان را ارائه کردند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: