ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۰۰۵۲
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۱
محمود عدالت منش کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی

زینب، پرستار روح و جان

زینب (سلام الله علیها) که تجلّی صولت حیدری بود و تجسّم عصمت فاطمی، آئینة جمال و جلال الهی بود و اسوة تمام و کمال انسانی، مفسّر حقیقت قرآن بود و حامی و پشتیبان قرآن ناطق
تدبیر24 : سالروز میلاد بانوی بزرگ اسلام، ستاره پرفروغ خاندان امامت، زینت تمام نمای ولایت، جلوة صبر و استقامت، قهرمان فصاحت و بلاغت، مظهر مهربانی و عطوفت، تجسّم عینی حیا و عفت، پرستار دل های شکسته و تن های به خون نشسته، الگوی تمام عیار ایثار و وقار، عالمة غیرمعلمه و عقیلة بنی هاشم، پرچمدار عاشورائیان و رسواکننده یزیدیان، حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) بر همه پیروان و عاشقان خاندان عصمت و طهارت (علیهم السلام) به ویژه علمدار جانباز انقلاب، مقام معظم رهبری و نیز جامعة پرستاران دلسوز و فداکار ایران اسلامی مبارک باد.
زینب (سلام الله علیها) که تجلّی صولت حیدری بود و تجسّم عصمت فاطمی، آئینة جمال و جلال الهی بود و اسوة تمام و کمال انسانی، مفسّر حقیقت قرآن بود و حامی و پشتیبان قرآن ناطق؛ نایبه الزهرا بود و زهرای عاشورا؛ چه زیبا روز میلاد پر خیر و برکتش را «روز پرستار» نامیده اند؛ چرا که حقیقت پرستاری در منش و روش او هویدا بود و پرستاران ما نیز او را الگوی سلوک زندگی اجتماعی خود قرار می دهند.
پرستارى، «ترکیبى است از رحمت، عطوفت، مهربانى و مراقبت» و همچنین «دانش، معرفت، تجربه و مهارت». پرستاری هنری است کم نظیر و تخصصی است بی همتا و پرستار، هنرمندی است که با دمیدن روح امید به زندگی در تن رنجور و وزیدن نسیم محبت در بدن خسته بیمار زینب وار از خود می گذرد تا به دیگران حیات ببخشد و چون شمع می سوزد تا دیگران را با شعله وجود خویش گرم کند.
پرستاران زحمتکش و خدوم ما نیز در عرصه های زندگی اجتماعی، به خصوص در دوران شکوهمند 8 سال دفاع مقدس، با جانفشانی ها و فداکاری های خود، جلوه ای از ایثار و فداکاری آن پرستار نمونة کربلائیان را به نمایش گذاشتند و روز پرستار نیز به یُمن زادروز آن بانوی با جلالت و عظمت، شكوه و شوکت یافته است.
در فضیلت امر پرستاری و برطرف کردن نیاز بیماران همین بس که در حدیثی منقول از حضرت خاتم الانبیاء محمدمصطفی (صلی الله علیه وآله وسلم) آمده است: کسی که برای برآوردن نیاز بیماری تلاش ‏کند، خواه نیاز او برآورده شود یا نه، همانند روزی که از مادر متولد شده است، از گناهان ‏پاک می گردد. و در حدیث دیگری فرموده اند: کسی که یک شبانه روز از بیماری پرستاری کند، خداوند او را با ابراهیم خلیل محشور خواهد کرد و او همانند برق خیره کننده و درخشان از صراط عبور می‏کند.
بار دیگر این روز خجسته را به تمام عاشورائیان و پیروان مکتب حسینی (علیه السلام) و رهپویان صراط زینبی (سلام الله علیها) و نیز پرستاران ساعی و تلاشگر تبریک گفته و از خداوند متعال عاجزانه خواستارم این کشور بقیه الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را از گزند دشمنان و بدخواهان داخلی و خارجی حفظ فرماید و ما را تا ظهور آن حضرت، تحت فرمان نائبش در راه حق ثابت قدم بدارد.
زینب طلوع بود ولی ابتدا نداشت
زینب غروب بود ولی انتها نداشت
زینب رسول بود ولی مصطفی نشد
شهر نزول بود، اگرچه حرا نداشت
زینب اگر نبود، کسی فاطمی نبود
زینب اگر نبود، کسی مرتضی نداشت
زینب اگر نبود، حسینی نمی شدیم
زینب اگر نبود، زمین کربلا نداشت
زینب هرآنچه گفت، تماماً حسین بود
اصلا به غیر نام حسین اعتنا نداشت
زینب اگر نبود، مسلمان نداشتیم
باور کنید ذکر حسین جان نداشتیم...
(علی اکبر لطيفيان)
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: