اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۲۰۱۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۵
کنفرانس خبری ظریف و اشتون

ظریف: مصممیم در موضوع هسته‌ای به توافق برسیم

خوشحالیم که برای اولین بار بعد از چند سال فاصله مسئول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران آمد.

تدبیر24: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در نشست مطبوعاتی مشترک خود با کاترین اشتون مسئول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: بحث‌های قابل توجهی در دیدار با خانم اشتون انجام شد از جمله وضعیت منطقه، آینده ارتباط ایران و اتحادیه اروپا و همچنین بحث درباره همکاری در خصوص مبارزه با تررویسم،‌ مواد مخدر، امنیت در افغانستان و وضعیت خطرناک و نگران‌کننده‌ای که در سوریه وجود دارد.

وی ادامه داد:‌گفت‌وگو درباره موضوع هسته‌ای، مذاکرات و اجرای توافق‌های گذشته و نحوه پیگیری کار در آینده در این مذاکرات مورد بررسی قرار گرفت.

ظریف با بیان این که ایران مصمم است درباره موضوع هسته‌ای به توافق برسد، گفت: امیدوارم با همکاری دو طرف بتوانیم موضوعات را به پیش ببریم.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: ما نشان دادیم که به این مساله ایمان داریم و اراده سیاسی وجود دارد. ایران تعهداتی که باید انجام می‌داد را انجام داده و ادامه مسیر بستگی به طرف مقابل است که تا چه اندازه تحت توافقنامه تعهدات خود را انجام دهد و به میز مذاکره بیاید و این میل، تصمیم و تعهد وجود داشته باشد تا بتوانیم به توافقی برسیم که برای هر دو طرف مورد قبول است.

ظریف اضافه کرد: در 4 یا 5 ماه آینده می‌توانیم این کار را انجام دهیم و حتی این زمان می‌تواند کمتر شود.

وی تاکید کرد: باید بپذیرند که ایران فقط توافق‌نامه‌ای را قبول می‌کند که به حقوق مردم ایران احترام بگذارند.

ظریف در ابتدای این دیدار گفت: خوشحالیم که برای اولین بار بعد از چند سال فاصله مسئول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران آمد.

وی ضمن خوشامدگویی به اشتون گفت: این مصاحبه مطبوعاتی به دلیل برنامه‌ریزی برای انجام دیدار خانم اشتون با رئیس جمهور کوتاه خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناهید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
0
1
سلام، مرسی جناب آقای ظریف
از شما متشکریم که از درد مردم مطلع هستید و در جهت درمان این درد برآمده اید
دست خدا و دعای خیر یک ملت بدرقه راهتان
عالم محضر خداست در محضر خدا رعایت کن تا رعایتت کند
آرزومند آرزوهایتان (سلامتی و سربلندی نام آوران، نان آوران، مردان غیرتمند و زنان پاکدامن سرزمین عزیزمان ایران)
نظر شما: