تدبیر24: دکتر "محمودرضا رسولی" ادامه داد: ماهی قرمز هم مانند دیگر آبزیان و دامها دارای بیماریهایی است بنابراین باید از دست زدن به ماهی قرمز خودداری کنید.
وی اظهار کرد: باید از دست زدن به ماهیهایی که خود را به بدنه ظروف میکشند، ماهیهای که تعادل ندارند و یا ماهیهایی که پولکهایشان افتاده و همچنین ماهیهای که داری لکههایی بر روی پوست خود هستند، خودداری شود.
رسولی در خصوص کنترل عرضه کنندگان این ماهیها اظهار کرد: برای آگاهی عرضه کنندگان بروشورها و بنرهایی را در اختیار عرضهکنندگان این ماهیها گذاشتیم.
وی اضافه کرد: در ایام نوروز طرحهای تشدیدکنندهی کنترل مواد بهداشتی و خام دامی از 25 استفاد تا 15 فروردین اجرا خواهد شد که این طرحها با هدف نظارت بر بهداشت عمومی شامل اکیپهای دایر و سیار نظارت بر بهداشت عمومی است که اکیپهای سیار 397 نفر روز و اکیپهای قرنطینه 231 نفر روز است و از تاریخ 25 اسفند تا 15 فروردین بر مواد خام دامی و بهداشت عمومی نظارت خواهند کرد.