ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۰۲۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۳

مرگبارترین حادثه هوایی مالزی

ناپدید شدن هواپیمای مسافری خطوط هوایی مالزی و نگرانی از مرگ سرنشینان آن در حالی صورت می‌گیرد که مرگبارترین حادثه هوایی در مالزی مربوط به 37 سال پیش بوده است.

تدبیر24: روز چهارم دسامبر سال 1977 یک فروند هواپیمای مسافری متعلق به خطوط هوایی مالزی با شماره پرواز MH653 در جنگل‌های جنوب مالزی دچار حادثه شد.

این حادثه در پی یک هواپیما ربایی صورت گرفت و تمامی 93 سرنشین و هفت خدمه پروازی آن جان خود را از دست دادند.

اگرچه هنوز دلیل واقعی بروز حادثه برای این هواپیما مشخص نشده است اما بررسی اطلاعات کابین خلبان این هواپیما نشان داد که این هواپیمای بوئینگ 737 پیش از حادثه ربوده شده بود.

این هواپیما از فرودگاه بین‌المللی پنانگ در شمال مالزی عازم سنگاپور بود.

دومین حادثه هوایی مرگبار مالزی متعلق به 19 سال پیش بود که در جریان آن هواپیمای فوکر خطوط هوایی مالزی در روز 15 سپتامبر سال 1995 دچار حادثه شده و در روستایی در شرق مالزی سقوط کرد.

در جریان این حادثه 34 نفر کشته شدند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: