ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۰۳۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۷
روزنامه آلمانی:

سفر اشتون به ایران پیام صریح اعلام همکاری اروپا بود

روزنامه آلمانی نویس دویچلند با اشاره به سفر هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپایی به تهران، نوشت: مهمترین تفسیر که از سفر اشتون می توان ارائه کرد، دادن پیام روشن و صریح اعلام آمادگی اروپا برای همکاری با ایران است.
تدبیر24: نویس دویچلند با اختصاص سرمقاله روز سه شنبه خود به سفر کاترین اشتون به ایران، در مطلبی با عنوان ˈسخت اما امکان پذیرˈ، نوشت:به ندرت بازتاب خبر سفرهای خارجی کاترین اشتون به این اندازه مثبت بوده است که درمورد ایران اتفاق افتاد.

این مطلب می افزاید: بعد از سالها سردی روابط دو جانبه بین اتحادیه اروپا و ایران، با سفر یک مقام بلندپایه اروپایی به این کشور رسانه ها از آغاز دور جدیدی از همکاری ها بین دو طرف سخن گفتند.

این روزنامه آلمانی با بیان اینکه البته معنای این وضعیت این نیست که همه چیز مثبت بوده باشد، نوشت: فعالیت اشتون در زمینه حقوق بشر در سفرش به تهران اما با انتقادهایی از سوی برخی افراد و گروه های در داخل این کشور مواجه شده است.

نویس دویچلند در ادامه نوشت: اشتون که پیام همکاری اروپا را در سفر به ایران به حسن روحانی رییس جمهوری این کشور ارائه کرده است،نه تنها میانجیگر مهمی در حل و فصل مناقشه اتمی است بلکه می تواند در از سرگیری یک دوره جدید روابط برای توسعه همکاری های راهبردی اتحادیه اروپایی با این کشور نقش ایفا کند.

به نوشته این روزنامه، رییس جمهور روحانی نیز می تواند تصور کند که همکاری راهبردی دوجانبه ایران و اتحادیه اروپایی می تواند همچنین به حل مشکل دیگر کشورهای بحرانی منطقه از جمله سوریه، افغانستان و عراق و همچنین مبارزه با تروریسم در منطقه نیز تعمیم داده شود.

نویس دویچلند می افزاید: اولین اولویت دولت ایران در دوره جدید با اجرای سیاست های معتدل، پایان دادن به تحریم های اقتصادی غرب علیه این کشور است که البته دستیابی به این هدف تنها با توافق جامع و پایدار در مورد موضوع هسته ای امکان پذیر خواهد بود و چنین چیزی از دید هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپایی و مسوول گروه مذاکره کننده 1+5 نیز امکان پذیر اما در عین حال سخت عنوان شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: