ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۰۴۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۴

روسیه درایران نیروگاه جدیدهسته‌ای می‌سازد

سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان از توافق ایران و روسیه برای ساخت دو راکتور اتمی در کنار واحد اول نیروگاه اتمی بوشهر خبر داد.
تدبیر24:   بهروز کمالوندی، درباره نتیجه مذاکرات مقامات سازمان انرژی اتمی و معاون بین‌الملل شرکت روس اتم در تهران گفت که بر اساس موافقت‌نامه ۱۹۹۲ میلادی میان ایران و روسیه در زمینه همکاری های هسته ای دو طرف می توانند همکاری های خود را گسترش دهند.
 
وی در ادامه از توافق دو طرف برای ساخت دو راکتور اتمی در کنار واحد اول نیروگاه اتمی بوشهر هر یک به ظرفیت حداقل هزار مگاوات همراه با آب شیرین کن خبر داد.
 
کمالوندی اعلام کرد که این توافقنامه باید به امضای علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران و «سرگئی کرینکو» رییس روس اتم برسد که درباره زمان امضای آن تصمیم گیری خواهد شد.
 
به گفته سخنگوی سازمان انرژی اتمی ساخت نیروگاه های اتمی بیشتر نیز در موافقتنامه میان ایراو و روسیه پیش بینی شده است.
 
مقامات ارشد ایران و روس بارها بر ضرورت ادامه همکاری های هسته ای دو کشور تاکید کرده اند که تلاش برای ساخت واحد دوم نیروگاه هسته ای بوشهر از آن جمله است.
 
ایران و روسیه همکاری گسترده ای در زمینه استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای دارند که ساخت و تکمیل واحد نخست نیروگاه اتمی بوشهر با ظرفیت تولید سالانه یک هزار مگاوات برق از جمله مصادیق آن است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: