آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۲۰۴۴۴
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۸

اندیمشک و دزفول در خوزستان 9بار لرزید

زمین لرزه هایی در ابعاد و بزرگی های مختلف از اوایل صبح امروز(چهارشنبه) تاکنون اندیمشک و دزفول در شمال استان خوزستان را 9بار لرزانده است.
به گزارش تدبیر24 از مرکز لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این زمین لرزه ها از ساعت 06:22:03 امروز آغاز شده و تا ساعت 07:59:00 ادامه داشته است بزرگی هایی از 2.1درجه در مقیاس امواج درونی زمین ˈریشترˈ تا 3.8ریشتر داشته اند.
 
بزرگترین زمین لرزه در ساعت 07:11:52 چهارشنبه و با بزرگی 3.8 ریشتر در عمق 13کیلومتری زمین در اندیمشک رخ داده است.
 
این زمین لرزه در 32.49 درجه شمالی و 48.47 درجه شرقی به ثبت رسیده است.
 
این زمین لرزه در 11کیلومتری اندیمشک، 14کیلومتری دزفول و 26 کیلومتری دزاب در استان خوزستان به ثبت رسیده است.
 
از زمین لرزه هایی که به وقوع پیوسته هشت مورد در اندیمشک و یک مورد دیگر به دزفول به وقوع پیوسته است.
 
زمین لرزه دزفول قدرتی 2.1ریشتری و کمتر از زمین لرزه های اندیمشک دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: