تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۰۶۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۹

تخریب هاشمی چه ایرادی دارد؟

تاثیر غیر قابل انکار حمایت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از حسن روحانی در تعیین برنده انتخابات، آب سردی بود که بر پیکر افراطیون ریخته شد. آنچه افراطیون دیدند فریادی بود در گوش آنها که تخریب افراد نمی‌تواند آنها را به اهدافشان برساند.
تدبیر24: اگر به پرونده تخریب‌هایی که در میدان سیاست ایران صورت گرفته نگاهی بیاندازیم، به سادگی متوجه خواهیم شد که همواره یک پای ثابت از این تخریب‌ها سیاستمداری به نام هاشمی رفسنجانی بوده است.

این تخریب‌ها عموما از جایی برمی‌خواسته که در ادبیات سیاسی کشورمان به اردوگاه افراطیون معروف شده است. جریان افراطی که از قدیم‌الایام با رهبریت معنوی مصباح یزدی فعالیت می‌کرد، در سالهای 84 تا 92 به واسطه حمایت‌های دولت احمدی‌نژاد قدرت گرفت و همین هم باعث شد تا در هجمه به ستون‌های انقلاب جسورانه‌تر عمل کند و حتی از تریبون صداوسیما هم برای سم‌پاشی‌های خود بهره گیرد.

اگر هاشمی تمام شده...

نکته جالب در مواضع این جریان آن است که همزمان، هم بر تمام شدن عمر سیاسی هاشمی رفسنجانی تاکید دارد و هم آنکه همچنان سوژه ثابت حملاتشان این فعال باسابقه و انقلابی است. مشخص نیست که اگر هاشمی رفسنجانی دیگر جایگاهی در بین مردم ندارد، چرا این همه انرژی و کاغذ روزنامه و صفحات مجازی را خرج تخریب او می‌کنند.

انتخابات ریاست جمهوری سال 92 نشان داد که نه تنها این تخریب‌ها اثری بر کاهش وزن هاشمی در بین مردم نداشته بلکه در بعضی موارد نتیجه عکس هم در پی داشته است. تاثیر غیر قابل انکار حمایت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از حسن روحانی در تعیین برنده انتخابات، آب سردی بود که بر پیکر افراطیون ریخته شد. آنچه افراطیون دیدند فریادی بود در گوش آنها که تخریب افراد نمی‌تواند آنها را به اهدافشان برساند.

اما شاید همین هم مساله عاملی شد که حجم تخریب توپخانه افراطیون علیه هاشمی دوچندان گردد. پایگاه اجتماعی و میزان محبوبیت مردمی هاشمی شاید این روزها کم از سالهای آغازین انقلاب نداشته باشد و همین مساله هم باعث شده تا وحشت و ولوله‌ای بیصدا در میان افراطیون ایجاد شود. به عنوان مثال به خط رسانه‌ای جدید افراطیون می‌توان اشاره کرد که به صراحت از حضور هاشمی در رسانه‌ها و استقبال اهل قلم از سخنان وی ابراز ترس می‌کند. سایت دانا هم در گزارش مفصلی که علیه هاشمی نوشته به این نکته اشاره کرده که « انتخابات یازدهم برگزار شد و حسن روحانی توانست رئیس جمهور یازدهم کشور شود؛ از این لحظه به بعد کشور شاهد حضور گسترده هاشمی در کنار دولت یازدهم و در عرصه سیاست بود به طوری که بسیاری از گزینه های وزارت با نظر هاشمی رفسنجانی انتخاب شدند.در این میان هاشمی رفسنجانی به روی گیشه ها هم بازگشت به طوری که روزنامه های زنجیره ای هر روز با انتشار یک مصاحبه در روزنامه های زنجیره ای توانست به عنوان یک چهره در این روزنامه ها مطرح شود.»

از جیب خودتان تخریب کنید

با در نظرگرفتن پروسه‌ای که در خرداد امسال رخ داد، افراطیون متوجه توان نقش‌آفرینی بالای هاشمی رفسنجانی در ادوار آتی انتخابات شده‌اند و از هم‌اکنون دست به کار شده‌اند تا بخشی از این توان اجتماعی را خنثی کنند. هرچند که جریان افراطی همچنان از روش‌های سنتی خود یعنی تخریب مستقیم استفاده می‌کند.

مشخص است که این تخریب‌های مبتدیانه تاثیری در کاهش وزن سیاسی هاشمی نخواهد داشت و مانند سابق در برخی مواقع به تقویت وی نیز منجر خواهد شد. از این رو جای نگرانی برای حامیان اصلاح و اعتدال وجود ندارد. اما نگرانی آنجاست که برخی از این رسانه‌ها به انحاء مختلف از بیت‌المال تغذیه می‌شوند. اینجا محل ایراد است که پول بیت‌المال اینچنین در راه باطل و بی‌حاصل تلف نشود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱
محمود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
0
0
اونوقت که در انتخابات مجلس به زور نفر سی ام تهران شد و از خجالت فامیلش رو به جای هاشمی رفسنجانی هاشمی بهرمانی در صدا و سیما می گفتند رفت توی فکر ائتلاف با مخالفین خودش مهم نیست که کیه. عجب ستونی!
نظر شما: