ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۰۶۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۹
بنیان‌گذار فیس‌بوک به اوباما:

از جاسوسی دولتی خسته شدیم

مارک زوکربرگ، بنیان‌گذار فیس بوک خطاب به باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا گفته از آنچه "جاسوسی دولتی از شهروندان" خوانده شده "خسته و درمانده" شده است.
تدبیر24: مارک زوکربرگ روز پنجشنبه(۲۲ اسفند) در فیس‌بوک نوشته است : "دولت (آمریکا) باید طلایه‌دار اینترنت باشد نه تهدیدی برای آن."

اظهار نظر بنیان‌گذار بزرگترین شبکه اجتماعی جهان یک روز پس از آن منتشر می‌شود که گزارشی تازه نشان داده سازمان امنیت ملی آمریکا (ان.اس.ای) از فیسبوک‌نماها در ساخت بدافزارهای اینترنتی سود برده است.

او در یادداشت اخیر خود آورده است : "وقتی مهندسان ما سخت تلاش می کنند تا امنیت (فیسبوک) را بالا ببرند، تصور ما این است که داریم از کاربران در برابر تبه‌کاران حفاظت می‌کنیم نه دولت."

"آنها (دولت آمریکا) باید شفاف‌تر عمل کنند وگرنه، مردم بدترین حدس و گمان‌ها را در این باره متصور خواهند شد."

اطلاعات مربوط به برنامه های گسترده سازمان امنیت ملی آمریکا برای جاسوسی از شهروندان آمریکا و جهان، نخستین بار با افشاگری های ادوارد اسنودن، کارمند سابق نهادهای اطلاعاتی آمریکا، برملا شد.

در میان هزاران مدرک و سند افشا شده توسط آقای اسنودن، آمده بود ان.اس.ای به طریقی به حسابهای کاربران ۹ شبکه بزرگ اجتماعی و ارتباطی در اینترنت دسترسی دارد.

شرکت‌هایی که در این اسناد نام آنها ذکر شده بود عبارتند از: گوگل، فیس‌بوک، یاهو، اسکایپ، ای.او.ال، اپل، یوتیوب، پل‌تاک و مایکروسافت.

پس از انتشار این مدارک، فیس‌بوک، یاهو، لینکدین، گوگل، اپل، مایکروسافت، توییتر و ای.او.ال به اتفاق گروهی تشکیل دادند که ماموریت آن "اصلاحات در نظارت دولتی" تعریف شده است.

این گروه خواستار تغییرات گسترده و ساختاری در برنامه های نظارتی و اطلاعاتی دولت آمریکا شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: