ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۰۶۷۶
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۳
براساس گزارش آژانس بین المللی انرژی؛

صادرات نفت ایران به بالاترین سطح از دسامبر ٢٠١٢ رسید

براساس گزارش آژانس بین المللی انرژی، در پی توافق هسته ای ژنو، صادرات نفت خام ایران در ماه فوریه به بالاترین سطح خود از ماه دسامبر سال ٢٠١٢ میلادی رسید.
تدبیر24:  آژانس بین المللی انرژی در تازه ترین گزارش چشم انداز کوتاه مدت خود اعلام کرد که صادرات نفت خام ایران در ماه فوریه سال ٢٠١٤ به بالاترین سطح از دسامبر ٢٠١٢ رسید.
 
براساس ارزیابی آژانس، خریداران در ماه گذشته میلادی به طور میانگین روزانه یک میلیون و ٤٠٠ هزار بشکه نفت خام از ایران وارد کردند.
 
این گزارش می افزاید: صادرات نفت خام ایران به هند و چین در ماه فوریه با افت روبه رو بوده در حالی که عرضه نفت این کشور به ژاپن و کره جنوبی افزایش یافته است.
 
محاسبات بلومبرگ نشان می دهد صادرات نفت خام ایران در ماه فوریه به بالاترین سطح خود از ماه دسامبر سال ٢٠١٢ رسیده است.
 
به گزارش شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی به نقل از شبکه خبری بلومبرگ، در پی توافق هسته ای ژنو محدودیت ها علیه فروش نفت خام ایران و خدمات وابسته به آن مانند بیمه محموله های نفتی کاهش یافت و مشتریان اصلی نفت خام ایران براساس توافقنامه موقت هسته ای می توانند به سطح کنونی واردات نفت خام خود از ایران ادامه دهند و نیازی به کاهش خرید نفت از این کشور ندارند.
 
براساس این گزارش، ذخیره سازی نفت خام ایران روی دریا در پایان ماه فوریه با دو میلیون بشکه افزایش به مجموع ٣٢ میلیون بشکه رسیده در حالی که این مقدار در پایان ماه ژانویه ٣٠ میلیون بشکه بود و ٦ میلیون بشکه از این ذخیره سازی ها روی شناورهایی در آب های چین است.
 
آژانس اعلام کرد: مذاکرات ایران و گروه ١+٥ در ماههای فوریه و مارس سال ٢٠١٤ سازنده و مفید بوده است.
 
این گزارش نشان می دهد واردات نفت خام چین و هند از ایران در دوره مورد بررسی به ترتیب روزانه با ١٨٠ هزار و ٢٤٠ هزار بشکه کاهش روبه رو بوده و خرید نفت خام ژاپن و کره جنوبی نیز به ترتیب ١٥٥ هزار بشکه و ١٤٥ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: