اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 03
کد خبر: ۲۰۸۰۸
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۰
نایب قهرمان المپیک:

ایران بخت اول قهرمانی در جام جهانی کشتی

نایب قهرمان کشتی آزاد المپیک 2004 آتن گفت: ایران بخت اول کسب عنوان قهرمانی در رقابت های جام جهانی کشتی آزاد در کشور آمریکا است.
تدبیر24: «مسعود مصطفی جوکار» روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود: آمادگی بدنی بسیار مطلوب ملی پوشان، برخورداری از کادر فنی باتجربه و مدیریت بسیار خوب رسول خادم در راس فدراسیون و تیم های ملی سبب شده تا کشتی گیران با آرامش و انگیزه بالایی در رسیدن به سکوی قهرمانی قدم بردارند.
 
وی اظهار داشت: سه تیم ارمنستان، ترکیه و آمریکا در دور مقدماتی مسابقات کشتی آزاد جام جهانی حریف سختی برای ملی پوشان نبودند و قطعا تیم ملی با شکست تیم هند به فینال مسابقات خواهد رسید.
 
مصطفی جوکار بیان داشت: البته شیرینی این رقابت ها برتری ملی پوشان مقابل آمریکا بود که به لحاظ میزبانی این رقابت ها و حمایت تماشاگران تصور پیروزی در این دیدار را داشت اما بازهم ملی پوشان کشورمان ثابت کردند که فقط به قهرمانی فکر می کنند.
 
وی اضافه کرد: مهمترین ویژگی امروز تیم ملی کشتی آزاد ایران در میادین مختلف بین المللی برچیده شدن مشکلات مختلف ملی پوشان و ایجاد فضای آرامش و همدلی در اردوها و ترکیب تیم ملی است که سبب شده در بام کشتی جهان قرار بگیریم.
 
جوکار خاطر نشان کرد: حریف اصلی تیم ملی کشورمان در این رقابت ها برای کسب عنوان قهرمانی روسیه است اما باتوجه به آمادگی بدنی مناسب نفرات و شناخت کادر فنی و کشتی گیران ایرانی از سبک کشتی نفرات روس، می توان قهرمانی آنان را پیش بینی کرد.
 
وی در خصوص دلیل کشتی نگرفتن برادرش میثم مصطفی جوکار گفت: میثم قبل از عزیمت به آمریکا دچار سرماخوردگی شد و صلاح کادر فنی بر این تصمیم بود که او در ترکیب قرار نگیرد.
 
وی یادآور شد: میثم در رقابت های آسیایی سال آینده در ترکیب تیم ملی کشورمان خواهد بود و البته هرچه کادر فنی تیم ملی صلاح بداند باید به تصمیم آنها احترام گذاشت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: