ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۱۰۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۷

یوتیوب پرس تی‌وی را فیلتر کرد

در پی دستور گروه اسرائیلی- امریکایی «اتحادیه ضد افترا» برای جلوگیری از پخش زنده اینترنتی برنامه‌های شبکه پرس تی‌وی، سایت یوتیوب بدون هیچ توضیحی صفحه رسمی این شبکه را غیرفعال کرده است.

در پی دستور گروه اسرائیلی- امریکایی «اتحادیه ضد افترا» برای جلوگیری از پخش زنده اینترنتی برنامه‌های شبکه پرس تی‌وی، سایت یوتیوب بدون هیچ توضیحی صفحه رسمی این شبکه را غیرفعال کرده است.

 حمید رضا عمادی، مدیر اتاق خبر شبکه پرس تی‌وی در واکنش به این اقدام گفت: «از ۳ مرداد نتوانسته‌ایم ویدئوهای جدید را بر روی صفحه رسمی پرس تی‌وی در یوتیوب بارگذاری کنیم. یوتیوب و شرکت گوگل [به عنوان شرکت مادر یوتیوب] از اظهارنظر و توصیح درباره این اقدام خودداری کرده‌اند.»

 وی افزود که این تصمیم یوتیوب «در واقع پاسخی به دستور اتحادیه ضد افترا برای جلوگیری از افشای جنایات اسرائیل توسط ما» است.

 «اتحادیه ضد افترا» با انتشار مقاله‌ای در وب‌سایت رسمی خود، شبکه پرس تی‌وی را به دور زدن تحریم‌های ماهواره‌ای غرب از راه پخش زنده برنامه‌های خود از یوتیوب و دیگر صفحه‌های اینترنتی و تلفن همراه متهم کرده است.

 در این مقاله ادعا شده است که «اتحادیه ضد افترا با توجه به نگرانی‌های خود درباره شبکه پرس تی‌وی، با یوتیوب تماس گرفته است.» همچنین، اتحادیه ضد افترا در اظهارات خود مدعی شد که پخش برنامه‌های پرس تی‌وی «از یوتیوب در حالی انجام می‌شود که امریکا، اتحادیه اروپا و دیگر کشورها و نهادها در جامعه بین‌المللی در پی منزوی کردن ایران هستند.»

این در حالی است که از ژانویه سال ۲۰۱۲ شبکه پرس تی‌وی به عنوان شبکه‌ای متفاوت با شبکه‌های ماهواره‌ای اتحادیه اروپا، تحت فشارهای فزاینده دولت‌ها و شرکت‌های ماهواره‌ای اروپایی قرار دارد.

 «کمیته امریکایی یهودی» در بیانیه‌ای که در وب‌سایت رسمی خود منتشر کرد از تلاش‌های اسپانیا برای جلوگیری از پخش ماهواره‌ای برنامه‌های شبکه پرس تی‌وی قدردانی کرد و گفت مادرید پس از ماه‌ها مذاکراات با این لابی هوادار اسرائیل، پخش ماهواره‌ای برنامه‌های شبکه پرس تی‌وی را متوقف کرده است.

 عمادی افزود: «در سال‌های اخیر، شبکه‌ای تاسیس شده است که نه تنها سلطه طولانی مدت رسانه‌ای صهیونیست‌ها را به چالش می‌کشد، بلکه سکوت غرب در برابر جنایات صهیونیست‌ها علیه بشریت را نیز به زیر سوال می‌برد. این شبکه تلویزیونی، پرس تی‌‌وی است و آن‌ها مصمم هستند این شبکه را ساکت کنند.»

 وی گفت شبکه پرس تی‌وی حساب کاربری جدیدی برای بارگذاری ویدئوهای خود در یوتیوب ایجاد کرده است و «بینندگان می‌تواند ویدئوهای ما را از طریق نشانی زیر تماشا کنند: www.youtube.com/user/PresstvNewsCast


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: