ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۱۰۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۸

توقف پخش سریال‌های ترکیه‌ در مصر

شبکه های مصری "القاهره"، "الناس"، "النهار" و "الحیاه" در اعتراض به "دخالت دولت ترکیه در امور داخلی مصر" پخش سریال های ترکیه ای را متوقف کردند.
شبکه های مصری "القاهره"، "الناس"، "النهار" و "الحیاه" در اعتراض به "دخالت دولت ترکیه در امور داخلی مصر" پخش سریال های ترکیه ای را متوقف کردند.

دولت مصر، همچنین در اعتراض به موضع ترکیه مبنی بر "کودتا" دانستن برکناری "محمد مرسی" از ریاست جمهوری و حمایت از "مشروعیت" وی، رزمایش دریایی مشترک با دولت آنکارا را که قرار بود در اکتبر آینده برگزار شود، لغو کرد و سفیر خود را برای مشورت فراخواند. این اقدام دولت مصر با پاسخ مشابه ترکیه و فراخواندن سفیر آن کشور از قاهره مواجه شد.

 

"طارق نور" مالک شبکه های "القاهره" و "الناس" گفت: شماری از شبکه های ماهواره ای از جمله شبکه های "القاهره"، "الناس"، "النهار" و "الحیاه" پخش سریال های ترکیه ای را متوقف کردند. همچنین با مالک شبکه "CBC" با هدف تأکید بر نارضایتی مردم مصر از موضع ترکیه درباره حوادث کشورشان و حمایت این کشور از "گروههای تروریستی" رایزنی شد.

 

وی افزود: از ابتدا توافقی میان شبکه های پر بیننده مصری برای توقف پخش سریال های ترکیه ای صورت نگرفته بود، بلکه زمانی که برخی شبکه ها، چنین تصمیمی گرفتند این امر مورد استقبال قرار گرفت.

 

طارق نور خاطرنشان کرد: شبکه های ماهواره ای خصوصی مصری، میلیون ها جنیه (واحد پول مصر) برای خرید سریال های ترکیه ای پرداخت کرده اند که هزینه خرید برخی از آنها به ۱۰ تا ۳۰ میلیون جنیه می رسد.

 

مالک شبکه های "القاهره" و "الناس" تأکید کرد: زیان شبکه های مذکور به میلیون ها جنیه می رسد و ممکن است هر شبکه حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ میلیون جنیه زیان ببیند. اما این مبلغ با زیانی که به خاطر "حمایت ترکیه از تروریسم" به مصر وارد می شود، قابل مقایسه نیست.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: