ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۱۰۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۰

یکه تازی سلاح سرد در سایه ضعف قانون

37درصد از قتل هایی که در کشور رخ می دهد هنوز با سردی سلاح هایی که در جیب های افراد مخفی شده است رخ می دهد. این خبر را سرهنگ هادی مصطفایی معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی کشور داده تا بار دیگر ...

37درصد از قتل هایی که در کشور رخ می دهد هنوز با سردی سلاح هایی که در جیب های افراد مخفی شده است رخ می دهد. این خبر را سرهنگ هادی مصطفایی معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی کشور داده تا بار دیگر زنگ های خطر برای ابزاری که با تمام سردی خود برای همیشه نفس گرمی را به راحتی می توانند ببرند به صدا در بیاید و خلاء های قانونی برخورد با این سلاح را بیش از پیش به رخ بکشد.

 مصطفی خدابخشی/ ۳۷ درصد از قتل هایی که در کشور رخ می دهد هنوز با سردی سلاح هایی که در جیب های افراد مخفی شده است رخ می دهد. این خبر را سرهنگ هادی مصطفایی معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی کشور داده تا بار دیگر زنگ های خطر برای ابزاری که با تمام سردی خود برای همیشه نفس گرمی را به راحتی می توانند ببرند به صدا درآید و خلاء های قانونی برخورد با این سلاح را بیش از پیش به رخ بکشد.

 

آمار ارائه شده حکایت بی دریغی از " تیزی کشی " مجرمان نه بر روی مردم بلکه بر روی قانونی را دارد که هنوز طرح ممنوعيت استفاده از سلاح سرد را در خم کوچه اول نگه داشته تا تاوان این کم کاری در تصویب و نهایی شدنش را کسانی بدهند که پذیرای ضربات چاقو خواهد شد.

 

در هر صورت هنوز قانونی شفاف و مدون در این بخش وجود ندارد تا کار به جایی برسد که سایه وحشت بر سر شهروندان سنگینی کند و پلیس نتواند در برابر حاملان سلاح سرد واکنشی درست را از خود بروز دهد و در مواجهه با این موضوع تنها دست های بسته خود را به نمایش بگذارد.

 

در حالی که رفع خلاء قانونی در این بخش یکی از مهمترین اولویت های کاری مجلس به حساب می آید سرهنگ مصطفایی تنها برای کاهش آمار اینگونه درگیری ها که منجر به قتل می شود از مردم می خواهد تا اعصاب خود را بیشتر کنترل کنند.

 

گویی در برابر ضعف قانونی بهترین راهکار همین عصبی نشدن است و نباید کاری به کار قانون داشت.

 

با عنایت به صحبت های فرماندهی ناجا و تاکیدی که وی برکاهش جرایم در این بخش داشته اما هنوز سوپاپ اطمینانی برای این قضیه ایجاد نشده تا مردم امنیت بیشتری را در این زمینه شاهد باشند.

 

نباید این موضوع را به فراموشی سپرد، در شرایطی که هنوز قانون گذاران در سر طرح ممنوعیت حمل سلاح سرد با خود تعارف دارد زورگیران و قداره به دستان بیش از پیش در خیابان های خلوت تیزی بر روی مردم بکشند و به تلکه کردن مردم روی بیاورند و چنان ترسی در دل آنان پدید بیاورند که تا سال ها فشار روحی آن روز و آن ساعت را نتوانند به راحتی فراموش کنند.

 

بعد از زورگیری که در خیابان های تهران به وقوع پیوست و تصاویر منتشر شده از آن کار را تا جایی پیش برد که چاقوکش ها طناب دار را دور گردن دیدند بارقه هایی از امید برای نهایی شدن قانون ممنوعیت حمل سلاح سرد در بین مردم به وجود آمد اما همین که طناب کشیده شد و جنازه چاقوکش ها به خاک سپرده شد، خاک کار خود را کرد و تب و تاب این طرح را سرد کرد.

 

حال با گذشت از آن زمان و آماری که سرهنگ مصطفایی در حال حاضر ارائه کرده قانون گذاران کی از خواب بیدار می شوند و خاکی که بر روی پرونده این طرح نشته را پاک می کنند جای سوال دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: