آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۱۰۹۱
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷

دهان‌کجي فيگو به بارسايي‌ها

کاپيتان پيشين تيم ملي پرتغال ثابت کرد هنوز هم از آبي و اناري‌هاي کاتالونيا کينه به دل دارد.
تدبیر24: لوئيز فيگو، هافبک پيشين تيم‌هاي بارسلونا و رئال مادريد که انتقال جنجالي‌اش در سال 2000 از نيوکمپ به سانتياگوبرنابئو او را به بازيکني منفور در نزد هواداران بارسا تبديل کرد، بار ديگر نشان داد اين حس تنفر دو سويه است.

کاپيتان اسبق تيم ملي پرتغال که امسال پايتخت کشورش ميزبان فينال ليگ قهرمانان است و اين فصل به عنوان سفير بازي فينال اين رقابت‌ها ايفاي نقش مي‌کند، روز گذشته (جمعه) در حاشيه مراسم قرعه‌کشي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در شهر نيون سوئيس، زماني که گزارشگر شبکه TV3 کاتالونيا از وي پرسشي درباره نتايج قرعه‌کشي پرسيد با حالتي پرخاشگرانه رو به دوربين اين شبکه گفت: حرفي براي گفتن درباره بارسلونا ندارم.

دهان کجي فيگو به کاتالان‌ها زماني ثابت شد که او لحظاتي بعد مشتاقانه در جمع خبرنگاران ساير رسانه‌هاي محلي و بين‌المللي حاضر شد و به سؤالات مطرح شده از  آنها درباره نتايج قرعه‌کشي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا پاسخ داد.

فيگو ساعاتي بعد ثابت کرد کينه‌اي که از بارسايي‌ها دارد بيش از اينهاست. او در صفحه شخصي خود در يکي از شبکه‌هاي اجتماعي به اقدام خود براي خودداري از اظهارنظر درباره بارسلونا اشاره کرد و در ارتباط با آن پيام طعنه‌‌آميزي منتشر کرد. در اين پيام آمده است: «دفعه بعد به رسانه‌هاي بارسلونايي ابراز عشق مي‌کنم! ها‌ها...».

فيگو پس از ترک بارسلونا و پيوستن به رئال مادريد در سال 2000 به شدت مورد انتقاد هواداران بارسلونا قرار گرفت و نامش به عنوان بازيکني خائن در ياد و خاطره کاتالان‌ها حک شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: