ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۱۱۳۳
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۱
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس :

برای سرکوب جیش العدل آماده ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به مذاکره رئیس‌جمهور ایران با نواز شریف درباره وضعیت مرزبانان ایرانی گفت: در صورتی که دولت مرکزی پاکستان توان پیگیری این وضعیت را ندارد، ایران آمادگی سرکوب گروهک جیش العدل را دارد تا وارد عمل شود.

تدبیر24: اسماعیل کوثری با اشاره به اینکه این جیش العدل از طرف عربستان و کشور‌های این‌چنینی حمایت می‌شوند و پاکستان در مرز خودش در این منطقه کنترلی ندارد، اظهار کرد: رئیس جمهور ایران در سفر خود به افغانستان که برای جشن نوروز می‌رود، باید به‌صورت جدی در جلسه مشترک با نواز شریف و رئیس جمهور افغانستان این موضوع را پیگیری کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکره رئیس‌جمهور ایران با نواز شریف درباره وضعیت مرزبانان ایرانی گفت: در صورتی که دولت مرکزی پاکستان توان پیگیری این وضعیت را ندارد، ایران آمادگی سرکوب گروهک جیش العدل را دارد تا وارد عمل شود.

وی با بیان "ما نمی‌توانیم بیشتر از این منتظر بمانیم تا این گروهک‌ها از مرز پاکستان وارد کشور ایران بشوند" افزود: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین امنیت مرزها کشور هزینه‌های بسیاری کرده است و کشور پاکستان باید اقدامات بسیار زیادی را در مرز پاکستان و ایران انجام دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: خواسته رئیس جمهور ایران از نوازشریف باید این باشد که این موضع و چنین مسایلی در مرز ایران و پاکستان برای همیشه به‌صورت قطعی تمام شود.

کوثری با بیان "باید بگوئیم که این مسئله در ایران از سوی مجلس شورای اسلامی، دولت، وزارت امور خارجه و تمام ارگان‌های کشور در حال پیگیری است" خاطرنشان کرد: استان بلوچستان پاکستان ناامن است و از طرف دولت مرکزی زیر نظر حاکمیت نیست و در این حالت این گروهک‌ها و اشرار که از طرف عربستان و کشور‌های این‌چنینی حمایت می‌شوند دست به چنین شرارت‌هایی می‌زنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: دولت مرکزی پاکستان باید این گروهک‌ها را پاکسازی کند تا اینکه ارتباط ایران با پاکستان همچنان برقرار باشد.

وی افزود: دولت پاکستان در صورتی که نتواند دراین‌باره کاری کرده و اگر نمی‌توانند اقدامی کند باید اجازه دهند تا ما وارد عمل شویم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: درصورتی که دولت پاکستان توانایی پاکسازی این گروه را ندارد، جمهوری اسلامی ایران این توانمندی را دارد تا آنها سرکوب و این منطقه را پاکسازی کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: