ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۱۱۴۰
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷

غذاهایی پرطرف‌دار، اما سرطان زا!

بعضی مطالعات رابطه قوی بین مصرف گوشت قرمز و بروز سرطان کولون و رکتوم و پانکراس را نشان داده‌اند.
تدبیر24: گیتی بهدادی‌پور، کارشناس تغذیه گفت: از بعضی عوامل در رژیم غذایی که به بروز سرطان کمک می‌کنند، می‌توان به، دریافت بالای کالری، قند ساده، فیبر، گوشت قرمز و چربی اشاره کرد.

وی افزود: دریافت مواد غذایی زیاد، به بروز سرطان کمک می‌کند، یکی از دلایل آن افزایش خطر بدخیمی‌های ناشی از چاقی و انباشتن توده چربی است و بنابراین می‌توان چاقی را یک فاکتور خطر مهم برای بروز سرطان شمرد.

بهدادی‌پور، تصریح کرد: قندهای ساده، کالری بالا و ارزش غذایی کم دارند، بعضی از مطالعات رابطه بین تأثیر این مواد غذایی بر روی قندخون و بروز سرطان معده، آندومتر، و کولون را تأیید کرده است.

وی گفت: فیبرها به تعداد فراوان، سبزیجات و میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل یافت می‌شود و در مقابل سرطان اثر حفاظتی دارند، این مواد، همچنین با تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر در روده، از رشد سلول‌های سرطانی روده می‌کاهند.

بهدادی‌پور، همچنین افزود: بعضی مطالعات رابطه قوی بین مصرف گوشت قرمز و بروز سرطان کولون ورکتوم، پانکراس و پروستات را نشان داده‌اند.

وی تصریح کرد: دریافت بالای چربی، به خصوص چربی حیوانی که غنی از اسیدهای چرب اشباع است، خطر بروز سرطان، به ویژه سرطان سینه و کولون را افزایش می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: