تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۱۱۴۰
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷

غذاهایی پرطرف‌دار، اما سرطان زا!

بعضی مطالعات رابطه قوی بین مصرف گوشت قرمز و بروز سرطان کولون و رکتوم و پانکراس را نشان داده‌اند.
تدبیر24: گیتی بهدادی‌پور، کارشناس تغذیه گفت: از بعضی عوامل در رژیم غذایی که به بروز سرطان کمک می‌کنند، می‌توان به، دریافت بالای کالری، قند ساده، فیبر، گوشت قرمز و چربی اشاره کرد.

وی افزود: دریافت مواد غذایی زیاد، به بروز سرطان کمک می‌کند، یکی از دلایل آن افزایش خطر بدخیمی‌های ناشی از چاقی و انباشتن توده چربی است و بنابراین می‌توان چاقی را یک فاکتور خطر مهم برای بروز سرطان شمرد.

بهدادی‌پور، تصریح کرد: قندهای ساده، کالری بالا و ارزش غذایی کم دارند، بعضی از مطالعات رابطه بین تأثیر این مواد غذایی بر روی قندخون و بروز سرطان معده، آندومتر، و کولون را تأیید کرده است.

وی گفت: فیبرها به تعداد فراوان، سبزیجات و میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل یافت می‌شود و در مقابل سرطان اثر حفاظتی دارند، این مواد، همچنین با تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر در روده، از رشد سلول‌های سرطانی روده می‌کاهند.

بهدادی‌پور، همچنین افزود: بعضی مطالعات رابطه قوی بین مصرف گوشت قرمز و بروز سرطان کولون ورکتوم، پانکراس و پروستات را نشان داده‌اند.

وی تصریح کرد: دریافت بالای چربی، به خصوص چربی حیوانی که غنی از اسیدهای چرب اشباع است، خطر بروز سرطان، به ویژه سرطان سینه و کولون را افزایش می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: