ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۱۲۵۶
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۰

راه های درمان نفخ معده

یک کارشناس طب سنتی گفت: اگر بیش از حد افراد غذا مصرف کنند هضم غذا مختل می‌شود و معده تضعیف و نفخ بروز پیدا می‌کند البته باید توجه داشت که با تغییر رژیم غذایی, دور کردن استرس‌ها و ناراحتی‌های روزانه نفخ کاهش می‌یابد.
تدبیر24: درباره علل بروز نفخ معده و راه کار رفع آن اظهار داشت: عارض شدن سوء مزاج سرد بر سیستم گوارش بدن به خصوص معده موجب تضعیف حرارت غریزی شده و هضم غذا را مشکل می‌کند؛ به این ترتیب بخاراتی نامناسب ناشی از هضم نامناسب غذا تولید می‌شود که در مواجهه شدن با سردی بدن غلیظ شده و به باد تبدیل شده و موجب بروز نفخ می‌شود.

به گفته وی اگر بیش از حد افراد غذا مصرف کنند به دلیل اینکه هضم غذا مختل می‌شود معده دچار ضعف شده و نفخ بروز پیدا می‌کند البته باید توجه داشت که با تغییر رژیم غذایی, دور کردن استرس‌ها و ناراحتی‌های روزانه موجب کاهش نفخ می‌شود.

این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: از علل دیگر بروز نفخ خالی بودن بیش از حد معده و به مدت طولانی و پر شدن آن پس از چند ساعت غذا نخوردن غذاست که این مسئله بیشتر در ماه رمضان اتفاق می‌افتد.

علوی افزود: مصرف شلغم, چغندر, سیر و پیاز خام, لوبیا و عدس, کلم, هلو, آلو, خیار, کدو, پرتقال و نارنگی موجب بروز نفخ معده می‌شود البته فاصله انداختن زیاد بین وعده‌های غذا خود موجب نفخ می‌شود.

وی بیان داشت: مصرف آب سیب, سوپ‌های چرب, غذاهای کبابی, و غذاهایی که ساده و زود هضم هستند برای پیشگیری از بروز نفخ مفید است همچنین مصرف انجیر, مویز و برگه زردآلو که ملین و سرشار از فیبر گیاهی هستند برای رفع نفخ و یبوست مفید است.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: پرهیز از مصرف نوشیدنی های گازدار, دوغ, ماست سالاد و میوه ها به همراه غذا از بروز نفخ پیشگیری می کند؛ قهوه و چای پررنگ لایه داخلی معده را ملتهب کرده و موجب نفخ می شود.

علوی خاطرنشان کرد: مصرف آب یخ و نوشیدنی های سرد برای معده‌های ضعیف مضر بوده است، همچنین مصرف ماکارونی, الویه و فسد فودها موجب بروز نفخ می شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: