ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۱۲۸۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱
مهدی آيتی نماينده ادوار مجلس

سم فروشان ثروتمند

آگهي هاي تبليغاتي ميلياردي بيلبردهاي خياباني و صدا و سيما براي چيپس و پفك نشان مي دهد كه...

تدبیر24 : در چند سال اخير به دليل مشكلات اقتصادي و عدم رونق بنگاههاي توليدي و اقتصادي كشور مشاهده مي شود كه آگهي هاي تبليغاتي توليدكنندگان، كم رنگ و كم رونق شده است ولي در همين سالها وفور آگهي هاي تبليغاتي بعضي از اجناس و كالاها نظير چيپس و پفك سرسام آور است.

در شرايطي كه اكثر واحدهاي توليدي و صنعتي به دليل مشكلات تحريم و تورم يا از گردونه فعاليت خارج شدند و يا نيمه تعطيل شده اند، واحدهاي توليدي مثل چيپس و پفك بسيار پررونق و پردرآمد هستند. چرا؟

چرا محصول صد در صد زيان آور و مضري مثل چيپس و پفك كه به گفته همه كارشناسان تغذيه و پزشكان هيچ ارزش غذايي نداشته و بسيار براي انسان مضر و گاه خطرناك است اينقدر به راحتي هم كم فروشي مي كنند، هم گران فروشي و هم سم فروشي؟!

آگهي هاي تبليغاتي ميلياردي بيلبردهاي خياباني و صدا و سيما براي چيپس و پفك نشان مي دهد كه اين سم مهلك چگونه در بسته بنديهاي پر زرق و برق با قيمتي بسيار گران به كودكان فروخته مي شود و چگونه نسل آينده را با سوء تغذيه و بيماريهايي مواجه مي كند؟

هيچكس نمي داند كه اين خوراك به ظاهر خوشمزه كه نه بر اساس وزن فروخته مي شود و نه بر اساس حجم چگونه در كيسه هاي پر شده از هوا به مردم فروخته مي شود و پروانه بهره برداري و بهداشتي هم دارد؟

چقدر جالب و شگفت انگيز است تجارت پر رونق كم فروشي، گران فروشي و سم فروشي و سود فراوان آن براي توليدكنندگان و زيان هاي فراوان آن براي بچه هاي مردم و گاهي افراد بزرگسال جامعه!؟


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
مسعود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۰
0
5
وزارت بهداشت همیشه ضعیف عمل کرده. تبلیغ چیپس و پفک می کنند و سوسیس و کالباس و آلودگی هوا و ماشین داغون به خرد ملت می دهند بعد هم یارانه رو صرف خرید دارو می کنند. ...بیشتر از این نمیشه. من به شخصه در خوراکم مراقبت میکنم و تمایلی به اختصاص سهم یارانه ام به بهداشت و درمان ندارم ولی روحانی قیم من شده و می خواهد اینکار رو بکنه.
هموطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۰
0
2
امروزه بر خلاف اوایل انقلاب تبلیغات پر زرق و برق اجناس مهلک ،مردم را دچار اشتباه کرده و وظیفه ی خطیر ماموران بهداشت و درمان چند برابر شده است.همیشه برای من خریدار،وقتی از تلویزیون مضرات بعضی اجناس را می شنوم و وفور آن در بازار با تاییدیه بهداشت و درمان ،دچار سردرگمی می شوم.بهتر است به محض شناسایی مضرات بعضی از مواد غذایی ضمن آگاه کردن سازنده و جلوگیری از پخش آن در بازار، آینده ای صحیح برای هموطنان رقم بزنیم.بیکار شدن گروهی به نجات ملتی ارزش دارد.
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۴
0
0
عالی
بیرجندی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۵
0
2
من از این مهندس آیتی خیلی خوشم میاد
دلش برای همه چیز میسوزه
فقط نمیدونم چرا در زمان نمایندگی مجلس ششم از این حرفهای قشنگ و عالمانه بلد نبود؟!!
نظر شما: