ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۱۲۹۳
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۳

احتمال تغییر نماینده دائم ایران در سازمان ملل

حسن روحانی رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران «حمید ابوطالبی» را به‌ عنوان نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد برگزیده است.
تدبیر24: رویترز نوشت: حسن روحانی، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران «حمید ابوطالبی» را دیپلماتی کهنه‌کار با سوابق کلیدی در اروپا است را به‌عنوان نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد برگزیده است. رویترز این خبر را به نقل از منابع ایرانی نقل کرده است.
 
ابوطالبی پیش از این سفیر ایران در ایتالیا، بلژیک و استرالیا بوده و قرار است جانشین «محمد خزاعی» شود. وی از اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی و اندکی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران فعالیت‌های دیپلماتیک خود را آغاز کرده است.
 
یک دیپلمات غربی که خواست نامش فاش نشود، ابوطالبی را دیپلماتی نزدیک به حسن روحانی رئیس‌جمهور فعلی و اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس‌جمهور اسبق ایران دانسته است. وی اگرچه در دوران محمود احمدی‌نژاد نیز دیپلمات بوده اما بنا بر گزارش رویترز، از نیروهای نزدیک به وی محسوب نمی‌شود.
 
رویترز همچنین مدعی شده است که ابوطالبی در آنچه مذاکرات محرمانه ایران و ایالات متحده خوانده می‌شود و منجر به توافق هسته‌ای موقت بین ایران و ۱+۵ شده است، نقشی نداشته است.
 
به نوشته رویترز، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا واکنشی به انتصاب ابوطالبی نشان نداده است. محمد خزاعی، سفیر پیشین ایران در سازمان ملل متحد به‌عنوان فردی میانه‌رو شناخته می‌شد.
 
یک منبع ایرانی به رویترز گفته است که ابوطالبی مدت‌ها پیش به این سمت برگزیده شده بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: