ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۱۳۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۳

آغاز صدور کارت موقت کار اتباع خارجی

صدور کارت موقت کار اتباع خارجی از شنبه ۱۶ فروردین ماه جاری به مدت ۱۰ روز در دفتر کفالت، اقامت و اشتغال ۱۴ استان مشمول طرح آغاز می‌شود.
 تدبیر24: علی اقبالی مدیر کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مرحله دوم صدور کارت موقت کار اتباع خارجی بر اساس مصوبه ۲۱ اسفند ماه سال گذشته کمیته کفالت، اقامت و اشتغال اتباع خارجی در سال جاری توزیع می شود.
 
وی افزود: آن دسته از اتباع افغانستان که مشمول کارت موقت کار می شوند می توانند با در دست داشتن گذرنامه خانواری و ذکور بالای ۱۸سال به دفاتر کفالت، اقامت و اشتغال استان های مشمول طرح مراجعه کنند.
 
اقبالی خاطر نشان کرد: این اتباع پس از مراجعه و ارائه مدارک لازم به دفتر کفالت که در مرحله اول تشکیل پرونده داده اند، طبق زمان بندی دفاتر اقدام به تحویل کارت موقت کار می کنند.
 
دبیر اجرایی کمیته کفالت، اقامت و اشتغال افزود: بر اساس بند «ج» ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، مصوب ۲۷ / ۱۱ / ۱۳۸۰ به منظور جلوگیری از حضور نیروی کار غیر مجاز خارجی در بازار کار کشور، وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی مکلف است کارفرمایانی که اتباع خارجی فاقد پروانه را به کار می گیرند بابت هر روز اشتغال غیر مجاز هر کارگر خارجی معادل پنج برابر حداقل دستمزد روزانه جریمه کند، در صورت تکرار تخلف این جریمه دو برابر خواهد شد.
 
وی همچنین اضافه کرد: در صورت خودداری کارفرمایان از پرداخت جریمه مقرر در این بند، تعقیب کیفری بر اساس ماده (۱۸۱) قانون کار مصوب ۲۹ / ۸ / ۱۳۶۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام به عمل خواهد آمد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: