آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۲۱۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۳
وزیر ورزش:

به کشتی نگاه ویژه داریم

محمود گودرزی با حضور در اردوی تیمهای ملی کشتی اعلام کرد که وزارت ورزش نگاه ویژه‌ای به ورزش اول کشور دارد.
تدبیر24: وزیر ورزش و جوانان که برای قرار گرفتن در جریان امور کشتی و همچنین تماشای تمرینات ملی‌پوشان به خانه کشتی رفته بود، در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: من به تناوب به تمام رشته ها سر می زنم و به تمریناتشان می‌روم. کشتی هم به عنوان ورزش اول کشورمان مورد توجه وزارت ورزش است.
 
وی در مورد مشکلات مالی فدراسیون کشتی گفت: مشکل مالی متاسفانه وجود دارد. وزارت ورزش یک توانی دارد که کمک کند. در یک بخشی هم آقای خادم باید از بیرون منابع مالی را جذب کند که او در حال انجام این کار است. اما ما هم در حد توان کمک خواهیم کرد.
 
وزیر ورزش در مورد بدهی های انباشته شده از دوره سرپرست قبلی فدراسیون کشتی که مشکل اصلی فدراسیون فعلی است، گفت: این بدهی که از قبل بوده را باید کمک کنیم تا به مرور زمان پرداخت کنیم.
 
گودرزی در پاسخ به این سوال که نگاه شما به کشتی که رشته خودتان بوده چگونه است؟ کشتی ورزش اول ماست و همه باید دست به دست هم دهیم تا به این ورزش کمک کنیم. کشتی رشته خودم بوده و قول می دهم در حد توان از کشتی حمایت شود.
 
به کشتی نگاه ویژه داریم و حمایت خواهیم کرد.
 
 وزیر ورزش پس از تماشای تمرینات ایستگاهی فرنگی‌کاران، به اتاق رسول خادم رفت تا نشستی در حضور آنها و همچنین حمیدرضا گرشاسبی، علی بیات، جواد رفوگر، حسن بابک و علیرضا رضایی برگزار شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: