ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۱۳۸۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸

اظهارات عجیب احمدی‌نژاد در خوزستان

یک سایت خبری مدعی شد که محمود احمدی‌نژاد در سفر اخیر خود به خوزستان و دیدار از مناطق عملیاتی در محافلی که در معرض سوال قرار گرفته، عبارات خاصی را در پاسخ بر زبان آورده است.
تدبیر24: فردانیوز نوشت: «احمدی‌نژاد که با حضور در مناطق عملیاتی کوشید دوباره وجهه‌ای «حزب‌اللهی» از خود به نمایش بگذارد، در پاسخ به سوالی درباره آینده سیاسی خود تصریح کرده است: به‌زودی برمی‌گردیم.

وی همچنین در واکنش به پرسشی که به زاویه یافتن او از مسیر انقلاب و رهبری اشاره داشته تاکید کرده است: من و دولتم تا آخر سرباز آقا بودیم و مقابل ایشان نبودیم و به شایعات دشمنان توجه نکنید!

وی همچنین درباره رد صلاحیت احتمالی خودش و افراد منتسب به او در انتخابات‌های آتی چنین پاسخ داده است: برای چی باید رد صلاحیت شویم؟!

بر اساس این گزارش، وی در عباراتی خاص و عجیب درباره دولت جدید نیز تاکید کرده است: این دولت دوام نخواهد آورد. مگر ظلم بنی‌امیه ماندگار شد که اینها دوام بیاورند؟

وی همچنین درباره یار دیرین خود مشایی از سوی برخی افراد مورد سوال قرار گرفته که در پاسخ به این سوالات تصریح کرده است: جمله‌ای که گفتم تکرار می‌کنم؛ من یعنی مشایی و مشایی یعنی احمدی‌نژاد!

احمدی‌نژاد ادامه داده است: مظلومیت مشایی برای همه مشخص شد و اگر در انتخابات تایید می‌شد حتما رای می‌آورد.

وی همچنین وعده داده است: در آینده نگفتنی‌ها را می‌گویم. فعلا به خاطر رهبری سکوت کرده‌ایم.

پیش‌تر اخباری مبنی بر فعال شدن حلقه انحرافی در فضای سیاسی کشور منتشر شده بود و اظهارات اخیر رئیس‌جمهور سابق را می‌توان نشانه‌ای از این امر به شمار آورد.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
210
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۶
0
0
همان اندازه که اصلاح طلبان مرزشکن هستند و باید مرتب هشدار دهیم احمدی نژاد هم همان طور است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of)
تکذیب شد
نظر شما: