ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۱۴۴۶
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۳

یک نابینا نامزد انتخابات عراق شد

شبکه تلویزیونی العربیه در گزارشی به شگفتیها و موارد عجیب در انتخابات عراق از جمله نامزدی یک کوتوله و یک نابینا پرداخت.
تدبیر24: در این گزارش آمده است از شگفتی های انتخابات پارلمانی در عراق فقط به نامزدی یک کوتوله به نمایندگی از طیف کوتوله ها در این کشور محدود نمی شود بلکه این بار این شگفتی ها متعدد شده است و برخی از افراد نابینا نیز نامزد شده اند.

دکتر خلیل محمد که یک ادیب و استاد دانشگاه است تصمیم گرفته به رغم محرومیت از حس بینایی وارد رقابت انتخاباتی پارلمانی آینده در این کشور شود. وی هدف از ورود در انتخابات را این گونه بیان کرد: وارد شده ام تا اگر نماینده شدم به فسادهایی که افراد و سیاستمداران بینا ایجاد کرده اند پایان دهم. من تلاش می کنم تا اندازه توان دست به ابتکارعمل هایی بزنم زیرا آن چه که اکنون در کشور رخ می دهد از لحاظ شرعی و قانونی جایز نیست.

در ادامه گزارش آمده است دکتر خلیل محمد معتقد است که می تواند به بهترین و کامل ترین وجه وظایف نمایندگی خود را انجام دهد. وی چندین سال از عمرش را در تدریس زبان عربی در سمت استاد با موفقیت سپری کرده است.

دکتر خلیل محمد افزود: وقتی که من توانستم یک استاد موفق باشم و یک اندیشمند برجسته باشم طبعا خواهم توانست که از عهده سمت نمایندگی پارلمانی نیز برآیم و چیزی می تواند مرا از نمایندگی برای این مردم شریف بازدارد.

بر اساس این گزارش، این استاد دانشگاه به رای و حمایت قشر دانشگاهی که استاد شان بوده، تکیه کرده است. به گفته وی حقیقت این است که سیاستمداران کشور دیگر به مطالبات مردم توجهی نمی کنند و از مشکلات و هم و غم مردم دور شده اند. ولی من هر روز با قشر دانشگاهی و دیگر طیف های مردمی سر و کار دارم و مشکلات آنان را می دانم و از نزدیک حس می کنم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: