اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 03
کد خبر: ۲۱۴۷۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۴

رزمایش مشترک عربستان و آمریکا

تمرین نظامی مشترک نیروهای زمینی عربستان سعودی و امریکا از روز شنبه در مناطق شمال غربی عربستان آغاز شد.
تدبیر24: خبرگزاری آلمان نوشت: سرلشکر سعد بن عبد الله القرنی فرمانده عملیات نظامی منطقه شمال غرب عربستان گفت: انور نظامی مشترک نیروهای زمینی عربستان و آمریکا تحت عنوان مانور دوستی 3 و مانور عقاب صحرای 3  از روز شنبه آغاز شد.

القرنی با اشاره به اینکه واشنگتن و ریاض  در گذشته نیز سابقه برگزاری تمرین های نظامی مشترک در مناطق شمال و جنوب عربستان را دارند، تصریح کرد:این مانور در راستای تلاش برای ارتقای توان نظامی نیروهای رزمی دو کشور  و کسب آموزش ها و  مهارت های جنگی  برگزار می شود.

القرنی ابراز امیدواری کرد با اجرای این مانور مشترک  بتوانیم به اهداف کلی و تاکتیکی مورد نظر و کسب مهارت های نظامی و جنگی مطلوب  برسیم تا در مواقع ضروری از این تجربیات استفاده کنیم.

ژنرال دانا بیتارد معاون فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا نیز اعلام کرد: اجرای تمرین نظامی مشترک با عربستان به تقویت روابط  صمیمانه و گسترش همکاری نظامی دو کشور دوست  کمک  زیادی خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۹
0
0
طرف جنگ کیه کجاس؟پرزیدنت مشغول بقیه که توضیح دارن به پادشاه که هموارسازی مدتی است شکل گرفته پس رنده عربستان را به پدیکور عوض کنند.
نظر شما: