اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۲۱۴۸۷
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۴

واکنش پروین به تکذیب کفاشیان

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: کفاشیان اگر راست می‌گوید همین الان ۲ میلیارد تومان باشگاه را بدهد.
تدبیر24: علی پروین در مورد اظهارات کفاشیان که اعلام کرده سه شرط وزارت ورزش به باشگاه پرسپولیس کذب است، گفت: من از حرف‌های او تعجب می‌کنم البته کفاشیان را مجبور کرده‌اند که این حرف را بزند اگر او به قرآن قسم خورد که این حرف را نزده و این مسئله نبود، آن را قبول دارم.

وی افزود: اگر آقای کفاشیان راست می‌گوید همین الان 2 میلیارد تومان پرسپولیس را بدهد، چرا آن را نگه داشته، او باید به هواداران پرسپولیس راست بگوید.

وی ادامه داد: من در جلسه با کفاشیان خودم همه موضوعات را شنیدم، اگر من را قبول ندارند پنجعلی و درخشان که دروغ نمی‌گویند آنها هم بودند و در جریان همه‌چیز هستند. من واقعا تعجب می‌کنم چرا آقایان دوست دارند همه‌چیز را تکذیب کنند و این واقعا برای من جای سوال است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: