آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۱۵۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۸

رای دیوان عدالت درباره انتخاب قالیباف

رئیس حوزه ریاست دیوان عدالت اداری با اشاره به رد شکایت ۲ وکیل نسبت به مصوبه شورای شهر و ابقای قالیباف به عنوان شهردار تهران گفت: این رای قطعی شده و هیچ اعتراضی به آن صورت نگرفته است.
تدبیر24: امروز یکی از روزنامه ها در خبری مدعی شد، پرونده شکایت از شورای شهر تهران برای انتخاب سه‌باره محمدباقر قالیباف به‌عنوان شهردار، با اعتراض ۱۲ قاضی برای بررسی به هیأت عمومی دیوان عدالت اداری ارسال می‌شود.

در ادامه این خبر آمده بود، با اعتراض این ۱۲ قاضی به رأی صادره اولیه، این پرونده برای بررسی به هیأت عمومی دیوان عدالت اداری ارجاع می‌شود. این اعتراض‌ها اعلام وصول شده و این پرونده دوباره به جریان افتاده است. اگر این تعداد قاضی اعتراض نمی‌کردند پرونده مختومه بود اما در بررسی‌های انجام‌شده در کمیسیون‌های تخصصی ۱۱ قاضی شکایت را وارد ندانستند اما بعد ۱۲ قاضی دیگر به این رأی اولیه اعتراض کردند و با اعتراض آنها حالا باید این پرونده برای بررسی به هیأت عمومی برود.

قاضی علی اکبر بختیاری، رئیس حوزه ریاست دیوان عدالت اداری با رد این خبر گفت: در مهلت قانونی هیچ اعتراضی به این رای صورت نگرفت و رای شعبه دیوان عدالت قطعی شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: