من بارها به این موضوع تاکید کرده ام. در سال 76 دولت اصلاح طلب روی کار آمد، مجلس در دست اصلاح طلبان افتاد و به قول آقای کروبی دو قوه از سه قوه کشور در دست ما بود اما اشتباهات برخی دوستان ما باعث شد که مجلس و دولت را از دست بدهیم
تدبیر24: قائم مقام حزب اعتماد ملی با تاکید بر اینکه عضویت و فعالیت در احزاب باید جزئی از زندگی مردم باشد گفت: پس از انقلاب زمینه برای توسعه فعالیت احزاب وجود داشت اما متاسفانه جلوی فعالیت احزاب گرفته شد. او می گوید دلیل مانع تراشی در فعالیت احزاب این است که حزب قدرت را به نقد می کشد، آگاهی می دهد و فریب تبلیغات قدرت را نمی خورد.
حجت الاسلام رسول منتجب نیا در دیدار با اعضای شاخه جوانان و دانشجویان حزب اعتماد ملی با ابراز امیدواری نسبت به رفع حصر مهدی کروبی، دبیرکل حزب، اظهار کرد: در رابطه با فعالیت احزاب ابتدا باید ببینیم هدفمان از کار تشکیلاتی چیست؟ ما به عنوان مسلمان وظیفه خودمان می دانیم که نسبت به مسایل سیاسی حساس باشیم. قطعا هدف ما از فعالیت سیاسی آرمانی است که در ذهن داریم و برای پیشبرد این آرمان باید نگاهی هم به قدرت داشته باشیم. ما می دانیم که فعالیت فرادا و جدا از جمع یا بی حاصل است و یا حتی مضر از این رو برای کار سیاسی باید در قالب حزب فعالیت کرد.
او افزود: بارها گفته شده که احزاب باید فعالیت مداوم داشته باشند، نیرو جذب کنند، از نیروها و پتانسیل ها استفاده کنند، اطلاع رسانی و آگاهی دهی درون حزبی و عمومی داشته باشند تا قدرت ها نتوانند با تبلیغات گسترده مردم را فریب دهند. قدرت ها برای چه سعی کرده اند در این سال ها برای احزاب ممانعت ایجاد کنند؟ به این خاطر که می توانند با تبلیغات گسترده بخشی از مردم را فریب دهند اما نمی توانند احزاب را فریب بدهند. احزاب هم اطلاع رسانی می کنند و مردم را آگاه می کنند.
قائم مقام حزب اعتماد ملی با بیان اینکه فعالیت قانونی احزاب در قانون اساسی آمده و امام خمینی هم موافق حضور احزاب بودند، گفت: اگر بعد از انقلاب احزاب می توانستند به درستی و در امنیت فعالیت کنند الان همه مردم برای عضویت در حزب ها سر و دست می شکستند و احزاب می توانستند ناظر بر عملکرد قدرت ها باشند اما اینگونه نشد چراکه برخی نمی توانستند نظارت احزاب را تحمل کنند.
منتجب نیا افزود: البته در دوره آقای خاتمی گشایش هایی شد و احزاب سامانی پیدا کردند اما حاصل آن تلاش ها هم در هشت سال دولت نهم و دهم از بین رفت. در دولت آقای روحانی وعده هایی داده شده اما تاکنون در عمل کار خاصی صورت نگرفته است و حتی بازگشایی خانه احزاب که دولت وعده آن را داده بود، عملی نشده است.
وی با بیان اینکه اصلاح طلبان برای فعالیت باید تعریف واضحی از اطلاح طلبی ارائه دهند و بگویند که چه هدفی دارند و چه می گویند، تصریح کرد: من بارها به این موضوع تاکید کرده ام. در سال 76 دولت اصلاح طلب روی کار آمد، مجلس در دست اصلاح طلبان افتاد و به قول آقای کروبی دو قوه از سه قوه کشور در دست ما بود اما اشتباهات برخی دوستان ما باعث شد که مجلس و دولت را از دست بدهیم. دولت اصلاح طلب تعریفی از اصلاح طلبی ارائه نکرد، هدفی مشخص ارائه نداد، فرصت های زیادی از دست رفت و در حالی که اصلاح طلبان تا پنجاه سال می توانستند در قدرت باشند، به راحتی همه چیز را از دست دادند. یعنی نه اینکه آنها قدرت را از ما بگیرند بلکه خود اصلاح طلبان با برخی اشتباهات، قدرت را به جناح رقیب سپرد. البته دولت آقای روحانی حاصل تدبیر اصلاح طلبان بود و نه اینکه بگویم صد در صد اما بخش
عمده آرای آقای روحانی با حمایت های اصلاح طلبان به دست آمد.
در این دیدار اعضای شاخه جوانان و دانشجویان حزب اعتماد ملی به بیان دیدگاه ها و دغدغه های خود و انتظاراتشان از دولت یازدهم پرداختند