ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۱۶۵۰
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۱
نوروزی: اکبرپور و نظری به بازی جمعه می‌رسند

آخرین وضعیت مصدومان استقلال

معاون باشگاه استقلال در مورد آخرین وضعیت سیاوش اکبرپور، محمد مهدی نظری برای شرکت در هفته‌ پایان رقابت‌های لیگ برتر، گفت: هر دو بازیکن از شرایط خوبی برای شرکت در هفته‌ پایانی دارند.
تدبیر24: دکتر امین نوروزی درباره آخرین وضعیت مصدومان باشگاه استقلال در هفته‌ پایانی فصل سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر، اظهار کرد: تمام بازیکنان از شرایط مساعدی برخوردارند و هیچ مشکل خاصی برای شرکت در رقابت پایانی ندارند. البته مجید غلام نژاد دچار آسیب دیدگی‌ جزئی شده بود که تصور می‌کنم تا روز جمعه مشکلی برای حضور برابر تراکتورسازی نداشته باشد.

وی درباره اکبرپور و نظری پس از انجام فیزیوتراپی برای شرکت در هفته‌ پایانی گفت: پس از انجام چند مرحله کار فیزیوتراپی هر دو بازیکن شرایط خیلی خوبی را برای بازی روز جمعه دارند.

نوروزی در پایان اظهار امیدواری کرد که در روز جمعه با شرایط خوبی که بازیکنان دارند بتوانند بازی پر گلی را برابر تراکتورسازی به نمایش بگذارند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: