ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۱۶۶
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۵

گزینه جدید دبیری شورای عالی امنیت ملی

محمدباقر ذوالقدر معاون اسبق وزیر کشور به جمع گزینه‌های حضور در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی اضافه شد
محمدباقر ذوالقدر معاون اسبق وزیر کشور به جمع گزینه‌های حضور در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی اضافه شد.

 

از محمد فروزنده و محمد شریعتمداری به عنوان گزینه‌های جدی دبیری شورای عالی امنیت ملی نام برده می‌شود که در این بین محمد فروزنده شانس بیشتری نسبت به بقیه گزینه‌ها دارد.

 

محمدباقر ذوالقدر در سوابق خود، معاونت راهبردی و همچنین حفاظت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه را دارست. ذوالقدر همچنین در اوایل دولت اول محمود احمدی‌نژاد و در دوره حضور حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی در رأس وزارت کشور، به سمت معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور منصوب شد.

 

وی، مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت دولتی از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران گرفته و از دانشگاه عالی دفاع هم دکترای مدیریت راهبردی دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: