ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۱۷۷۸
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۴

چرا کودکان از طبیعت می‌ترسند؟

ممکن است هرگز متوجه نشده باشید اما همه بچه‌ها هنگام نزدیکی به گیاهان می‌ترسند.
تدبیر24: یک بررسی نشان داده است که کودکان تمایلی به لمس گیاهان ندارند و در موقع نزدیکی یا لمس گیاهان احساس خطر می‌کنند.

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد انسان‌ها دارای یک ترس ذاتی هستند که همواره احتیاط می‌کنند و مهارت‌ها و رفتارهای خاص به ما کمک می‌کنند تا در مقابل خطرات از خود محافظت کنیم.

«آنی ورتز» روانشناس و متخصص «تکامل و رشد» می‌گوید: انسان‌ها دریافته‌اند که فقط حیوانات نیستند که در محیط به ما آسیب می‌رسانند.

در زندگی مدرن گیاهان بخشی از زندگی ما هستند اما ما در مورد آن به طور عمده فکر نمی‌کنیم.

مانند حیوانات گیاهان هم دارای سیستم‌های دفاعی بسیاری برای جلوگیری از خورده شدن هستند؛ مانند خارها و مواد سمی که در صورت بلع کشنده هستند.

برخی از مطالعات نشان داده‌اند که کودکان به خوردن برخی سبزیجات تلخ تمایل ندارند.

«آنی ورتز» و همکارش «کارن وین» سعی کردند مشخص کنند آیا نوزادان تمایلی به لمس گیاهان مانند اشیاء دارند یا خیر؟ آنها تعدادی گیاه مانند جعفری، ریحان و یک گیاه مصنوعی را روی میز گذاشتند تا کودکان از میان آنها انتخاب کنند.

آنها حتی اشیایی که سبز رنگ بودند را به گیاهان دیگر اضافه کردند تا بدانند نوزادان با دیدن رنگ سبز احساس خطر می‌کنند یا با دیدن برگ؛ این آزمایش بر روی47 کودک 8 تا 18 ماهه انجام شد و محققان دریافتند نوزادان به مدت 5 ثانیه به گیاه و گیاه مصنوعی نزدیک و دست زدند و دیگر به سمت این گیاهان نرفتند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: