آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۲۱۷۹۷
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۴

قیمت بلیت هواپیما افزایش نمی‌یابد

رئیس سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه نرخ بلیت هواپیما متاثر از اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها نمی شود، گفت: طبق گفته وزیر راه و شهرسازی آزادسازی قیمت بلیت در نیمه اول امسال باید اجرا شود.
تدبیر۲۴: علیرضا جهانگیری در گفت و گو با خانه ملت، درباره قیمت بلیت هواپیما بعد از افزایش قیمت بنزین در مرحله دوم هدفمندی یارانه ها گفت: بر اساس تصمیماتی که تاکنون گرفته شده قیمت بلیت هواپیما متاثر از مرحله دوم هدفمندی نمی‌شود اما یک برنامه کلی برای آزادسازی نرخ های بلیت وجود دارد که مستقل از اجرای مرحله دوم هدفمندی در حال انجام است.
 
معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد:‌ براساس اطلاعات جمع آوری شده مرحله دوم هدفمندی بخش هوایی را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد و نرخ سوخت برای هواپیما با همان نرخ ۴۰۰ تومان در هر لیتر محاسبه می‌شود.
 
وی درباره زمان آزادسازی قیمت بلیت هواپیما ادامه داد: طبق گفته وزیر راه و شهرسازی آزادسازی قیمت بلیت در نیمه اول امسال باید اجرا شود.
 
جهانگیری با بیان اینکه جزئیات آزادسازی نرخ بلیت هواپیما در آینده اعلام می شود، تصریح کرد: همزمان با اجرای طرح آزادسازی، نرخ بلیت هواپیما متنوع می شود و یک قیمت ثابت نیست بلکه قیمت بلیت هواپیما متناسب با زمان سفر متغیر است به طوری که ممکن است نرخ یک مسیر در یک بازه زمانی بیشتر و نرخ همان مسیر در بازه زمانی دیگر کمتر باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: