ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۱۸۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹

برگزاری دو جلسه‌ی پپاپی سینماگران با علی جنتی

« علی جنتی که طی دو روز اخیر به عنوان وزیر ارشاد دولت یازدهم به ساختمان بهارستان رفته است، عصر 28 مرداد ماه دو جلسه‌ی مختلف و پیاپی با سینماگران داشت. »
به نقل از (ایسنا)،در دو جلسه که به نظر می‌رسد به دلیل وضعیت خاص سینمای ایران و خانه‌ی سینما برگزار شده است،تعدادی از سینماگران حاضر بودند.

در جلسه‌ی اول که عصر امروز 28 مرداد ماه برگزار شد،منوچهر محمدی، عبدالحسن برزیده، رضامیرکریمی،مجتبی راعی،احمدرضا درویش،ابراهیم حاتمی‌کیا و محمد حسین حقیقی حضور داشتند.

و در جلسه‌ی دیگری که بلافاصله پس از این جلسه برگزار شده است، هیات مدیره‌ی خانه سینما متشکل از فرهاد توحیدی،محمدمهدی عسگرپور،ابراهیم مختاری، امیر اثباتی،محمدرضا موینی و... حضور داشتند.

تاکنون جزییات رسمی از دو جلسه‌ی پیاپی سینماگران با وزیر ارشاد جدید اعلام نشده است،گویا توافقی در این جلسات شده است که جزییاتی از آن منتشر نشود.

علی جنتی در حاشیه‌ی جلسه‌ی هیات دولت روز گذشته گفت: خانه سینما یک قرارگاه و یک جایگاهی است برای همه سینماگران که مسایل صنفی را آنجا مطرح می‌کنند پس باید به سمتی برویم که با رعایت مسایل قانونی که من روی آن تاکید دارم، خانه سینما را بازگشایی کنیم و این مرکز بتواند در اختیار سینماگران و مورد استفاده‌شان باشد و با توجه به اینکه امروز مجموعه‌ای از اختلافات وجود دارد، باید با محور قرار دادن قانون این اختلافات حل شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: