ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۱۸۸۶
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۰

اظهارات نماینده آمریکا درباره ابوطالبی

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد اعلام کرد تنشهای به وجود آمده میان واشنگتن و تهران بر سر روادید "حمید ابوطالبی"، تاثیری بر مذاکرات هسته ای ندارد.
تدبیر24: نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد اعلام کرد تنشهای به وجود آمده میان واشنگتن و تهران بر سر روادید "حمید ابوطالبی"، تاثیری بر مذاکرات هسته ای ندارد.
 
"سامانتا پاور" در گفتگو با شبکه تلویزیونی ای بی سی گفت : مسائل به وجود آمده میان آمریکا و ایران بر سر روادید "حمید ابوطالبی" تا کنون تاثیری بر مذاکرات هسته ای نداشته و ما بر ادامه مذاکرات میان شش کشور طرف گفتگو و ایران متمرکز هستیم.
 
نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد به مذاکرات ایران و کشورهای 1+5، در هفته گذشته اشاره کرد و افزود این مذاکرات در هفته های آتی پیگیری خواهد شد.
 
وی با اشاره به مذاکرات پیگیر کارشناسها در مورد موضوع هسته ای ایران گفت : ما هنوز ندیده ایم که موضوع ابوطالبی تاثیری بر مذاکرات هسته ای داشته باشد.
 
پاور افزود : در مذاکرات هسته ای ایران منافع خود را در پایان تحریمها می داند و غرب منافع خود را اطمینان یافتن از این نکته می داند که تهران به دنبال سلاح هسته ای نیست. هر چند ما به ایران مشکوک هستیم، اما تهران این موضوع را رد کرده و اعلام می کند که برنامه هسته ای آن صلح آمیز است.
 
حمید ابوطالبی فردی است که دولت ایران وی را به عنوان نماینده جدید جمهوری اسلامی در سازمان ملل متحد معرفی کرده، اما در روزهای اخیر خودداری واشنگتن از صدور روادید برای ابوطالبی تبدیل به موضوعی تنش برانگیز شده است. آمریکا به بهانه اینکه ابوطالبی در تسخیر لانه جاسوسی در سال 1358 شمسی و گروگان گرفتن دیپلماتهای آمریکایی دست داشته از صدور روادید برای وی خوداری می کند.
 
ایران و شخص ابوطالبی این موضوع را رد می کنند، اما با این وجود واشنگتن بر موضع خود در این خصوص پافشاری می کند .
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: