ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۱۸۸۸
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۲

جاسوس آمریکایی که سبد کالا گرفت!

حتمل‌ است که خانواده ریچارد فرای بعد از دریافت سبد کالا در زمان زندگی او با دفنش در ایران به دنبال دریافت یارانه مرحله دوم باشند که واقعا اقدام شنیعی است.
تدبیر24: طنز/ خودشان زمانی می‌گفتند سرخ‌پوست خوب سرخ‌پوست مرده است اما حالا باید بدانند که آمریکایی چه زنده و چه مرده بد است. یعنی فرقی نمی‌کند «هوارد کانکلین باسکرویل» شهید مشروطه باشد یا «ساموئل مارتین جردن» موسس مدرسه البرز یا جرج بوش پدر یا بوش پسر یا ریگان یا همین اوبامای فلان‌ فلان‌شده؛ آمریکایی آمریکایی است و آمریکایی خوب وجود ندارد. آمریکایی یا بد است،‌ یا بدتر است و یا بدترین است. آنها درباره ما می‌گویند ایرانی یا شاعر است یا شعر را دوست دارد و واقعیت را می‌گویند،‌ ما هم می‌گوییم آمریکایی یا جاسوس است یا جاسوسی را دوست دارد و واقعیت را می‌گوییم. اصولا آنگلوساکسون جماعت همین است، یعنی کارهایش به ظاهر خیر و در باطن شر است. اما اسلاو این‌طوری نیست. یعنی ممکن است یک اسلاو مجلس یک مملکت را به توپ ببندد اما ته دلش راضی به این کار نیست.
 
با این مقدمه خدمت دوستانی که طرفدار دفن کردن جاسوس فقید ریچارد فرای در کنار زاینده‌رود هستند عرض می‌کنم که آمریکایی‌ها به دنبال درست کردن قبرستان در حاشیه زاینده‌رود هستند تا به مقاصد شوم‌شان برسند. کدام مقاصد شوم؟ الآن نشانی دقیق مقاصد شوم‌شان مشخص نیست ولی جنازه یک آمریکایی گاهی کاری می‌کند که زنده صد تا روس نمی‌تواند. البته محتمل‌ است که خانواده ریچارد فرای بعد از دریافت سبد کالا در زمان زندگی او با دفنش در ایران به دنبال دریافت یارانه مرحله دوم باشند که واقعا اقدام شنیعی است. در حال حاضر بهترین کار همین ممانعت از دفن جاسوس فرای و تخریب قبر جاسوس پوپ است. به نظر می‌رسد بهترین کاربری برای محل دفن جاسوس پوپ هم طبق روال گذشته مبال باشد. با چنین تغییر کاربری دیگر هیچ آمریکایی آنگلوساکسون جرأت نمی‌کند وصیتی درباره خاک ایران بکند. ما خودمان توی قبرهای دوطبقه می‌خوابیم؛ دلیلی ندارد یک اجنبی را در قبر یک‌طبقه دفن کنیم و بعد شب جمعه به شب جمعه بخواهیم مرد بهاری را از مزارش دور کنیم. لعنت به این آمریکایی‌ها که زنده و مرده‌شان برای ما دردسر است.




رضا ساکی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: