نگرانی هایی که طی روزهای اخیر در بین مردم مبنی بر نحوه پرداخت یارانه نقدی به افراد مختلف ایجاد کرده سبب شده تا دولت در این زمینه با پرسش های مختلف افکار عمومی مواجه شود. این چالش ها سبب شده تا یاران محمود احمدی نژاد نیز این روزها بیش از گذشته ژست حق به جانب به خود گرفته و بر این باور باشند که دولت جدید در اجرای قانون هدفمندی یارانه ها با مشکل مواجه شده است.
تدبیر24: هر روز اخبار جدیدی از ماجرای بازگشت به قدرت احمدی نژاد و یارانش به گوش می رسد و این در حالی است که فعالیت های این جریان در سال 93 و از اولین روزهای سال جدید آغاز شده است. اما روند حرکتی احمدی نژاد و یارانش در شرایطی هر روز بیشتر از گذشته می شود که فعالیت های اخیر دولت تدبیر و امید نیز سبب شده تا مردم نسبت به آینده کشور و فعالیت های دولت یازدهم تاحدودی ناامید شوند.
هرچند که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان اقتصادی و اساتید دانشگاه ها، اجرای قانون هدفمندی یارانه ها باید در دولت قبل به اتمام می رسید اما محمود احمدی نژاد فقط به اجرای مرحله اول این قانون بسنده کرد و 4 مرحله سخت و دشوار بعدی را به دولت جدید سپرد. این در حالی است که داد و فریادهای وکلای ملت در مجلس شورای اسلامی هم نتوانست موجب شود تا قانون هدفمندی یارانه ها در دولت دهم به طور کامل اجرا شود، از همین رو این قانون تبدیل به میراثی از محمود احمدی نژاد برای حسن روحانی شد تا دولت یازدهم با چالش هایی در این زمینه روبرو شود.
حالا اما نوبت به اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها رسیده و دولت یازدهم موظف به اجرای مراحل جدید این قانون است. از همین رو در گام اول دولتی ها یکبار دیگر ثبت نام دریافت یارانه های نقدی را آغاز کردند و از مردم خواستند تا حتی المقدور از گرفتن یارانه نقدی خودداری کنند. در ادامه راه نیز طی روزهای آینده شاهد افزایش قطعی قیمت حامل های انرژی خواهیم بود و بدین ترتیب کار اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها آغاز می شود.
در این بین نگرانی هایی که طی روزهای اخیر در بین مردم مبنی بر نحوه پرداخت یارانه نقدی به افراد مختلف ایجاد کرده سبب شده تا دولت در این زمینه با پرسش های مختلف افکار عمومی مواجه شود. از یک سو مردم با پیشینه ارائه سبد کالای دولت بر این باورند که ممکن است دولتی ها در خصوص پرداخت یارانه های نقدی نیز اشتباهات سبد کالا را تکرار کنند و از سوی دیگر معلوم نیست که دولتی ها چگونه قرار است افراد متمول جامعه را از سایرین جدا کنند.
این چالش ها سبب شده تا یاران محمود احمدی نژاد نیز این روزها بیش از گذشته ژست حق به جانب به خود گرفته و بر این باور باشند که دولت جدید در اجرای قانون هدفمندی یارانه ها با مشکل مواجه شده است. این در حالی است که این قانون باید در دوران ریاست احمدی نژاد در دولت دهم به اجرا در می آمد و تخطی از قانون از سوی رئیس دولت دهم سبب شده که این روزها دولت جدید با چالش های بسیار و سوالات افکار عمومی مواجه شود.
فعالیت "هما" آغاز شد یاران محمود احمدی نژاد که پیش تر در هفته های پایانی سال 92 با رئیس جمهور سابق کشورمان دیدارهایی نیز داشتند، با راهاندازی مجتمع رسانهای "هما" (هواداران محمود احمدینژاد) و برگزاری جلسات مداوم بدنبال استفاده بهینه از فرصت به چالش کشیده شدن دولت یازدهم بوده و بر این باورند که باید از فرصت پیش آمده بهترین بهره را برای مهیا کردن بازگشت به قدرت احمدی نژاد برد.
احمدی نژاد اولین بار بعد از مدتی استراحت و گوشه نشینی با برگزاری جلسه با یاران و وزرای سابق خود، بازگشت به سیاست را کلید زد. وی در این جلسه طی درخواستی از وزرای سابق خود خواست تا دور هم جمع شده و با برگزاری جلسات هماهنگ، زمینه بازگشت به قدرت را فراهم کنند. دیگر اقدام احمدی نژاد که البته با مخالفت و ایستادگی دولت یازدهم نیز مواجه شد بحث راه اندازی دانشگاه ایرانیان بود. رئیس جمهور سابق کشورمان حتی در همان روزهای ابتدایی کار دولت یازدهم درخواست مناظره ای با حسن روحانی ترتیب داد که با مخالفت دولت یازدهم و حسن روحانی نیز مواجه شد.
احمدی نژاد برای بازگشت به قدرت، به برگزاری جلسه با حامیان رسانه ای پرداخت. بعد از مشخص شدن تکلیف دانشگاه ایرانیان و عدم همکاری دولت یازدهم برای آغاز فعالیت این دانشگاه، محمود احمدی نژاد نیز دست به کار شد تا برنامه های خود را برای بازگشت به قدرت ادامه دهد. از همین رو در دیداری نسبتا طولانی که حدود 30 نفر از فعالان رسانهای حامی محمود احمدینژاد حضور داشتند درباره فعالیتهای رسانهای تیم احمدی نژاد تصمیماتی اتخاذ شد و برنامههایی برای حضور موثر در قضای مجازی و رسانه ای مکتوب مورد بررسی قرار گرفت.
در چهارمین گام نیز اسفند ماه سال گذشته بود که خبر رسید احمدی نژاد و یارانش که فرصت را برای فعالیت مناسب دیده اند، در حال تدارک لیستی بلند برای فعالیت در انتخابات مجلس شورای اسلامی هستند. به طوری که محمود احمدی نژاد در حال تهیه لیست انتخاباتی برای شهر تهران و برخی شهرهای بزرگ بوده و تاکنون بالغ بر 150 نفر برای لیست تهران در نظر گرفته و قرار بر این است که این لیست را به صورت مرحله به مرحله پالایش کنند تا به تعداد نمایندگان مورد نظر برای لیست که 30نفر است، برسند.
اما مطابق با پیش بینی ها، سال 93 مصادف شد با رونمایی از چهره احمدی نژاد در مجامع عمومی. بعد از گذشت نزدیک به 7 ماه از کنار رفتن احمدی نژاد و یارانش از قدرت، بار دیگر رئیس دولت های نهم و دهم در قاب حزب الهی نمایان شد و به نظر می رسد قصد بازگرداندن محبوبیت در این طیف را دارد. از همین رو احمدی نژاد در اولین روز از سال جدید در اولین نماز جمعه سال حضور یافت. وی در دومین گام در تعطیلات نوروز 2 بار به اهواز سفر کرد و در جمع راهیان نور حضور یافت. احمدی نژاد در ابتدا به همراه خانواده و در سفر دوم همراه با غلامحسین الهام به اهواز و مناطق عملیاتی جنوب کشور رفت.
حالا و در جدیدترین گام، راهاندازی مجتمع رسانهای "هما" (هواداران محمود احمدینژاد) و برگزاری جلسات مداوم از سوی یاران قدیمی، تشکیل هیاتی به نام "منتظران بهار"، بازسازی نیروها و فراخوان برای جمعشدن هواداران، این گمانه را در فضای رسانهای و سیاسی کشور بیشتر کرده است که رییس دولت سابق فعالیت های خود را برای بازگشت به قدرت به طور رسمی آغاز کرده و به طور حتم در روزهای آینده اخبار بیشتری در خصوص برنامه های محمود احمدی نژاد و یارانش می شنویم.